Jorge Jesus'tan Arda Güler'e eleştiri! "Fazla konuşuyor..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Arda Güler'i hakemle fazla konuştuğu için eleştirerek, "Ona bu tarz şeyleri yapmaması gerektiğini öğretmeliyiz" dedi.

Jorge Jesus'tan Arda Güler'e eleştiri! "Fazla konuşuyor..."
Jorge Jesus'tan Arda Güler'e eleştiri! "Fazla konuşuyor..."
GİRİŞ 11.08.2022 23:00 GÜNCELLEME 11.08.2022 23:01
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Çekya ekibi Slovacko'yla 1-1 berabere kaldı. İlk maçı 3-0 kazanan sarı-lacivertliler toplamda 4-1'lik skorla play-off turuna yükseldi. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Jorge Jesus'un açıklamaları şu şekilde:

"Farklı olarak 7 oyuncu oynattık"

"Farklı olarak 7 oyuncu oynattık. Onlara maç ritmi kazandırmak ve oyuncular arasında forma rekabeti bizim için önemli. Bu anlamda bu akşam istediğimiz aldık."

"Bu takımda herkese güvenebileceğimizi gösterdiler"

"7 farklı oyuncu sahaya sürdük ve hepsi de istediğimizi karşıladı. Bu takımda herkese güvenebileceğimizi gösterdiler. Benim hedefim de bu. Önemli olan bu iki faktördü. Birincisi tur avantajını kaybetmemek, ikincisi de oynamayan oyunculara maç ritmi kazandırmak."

Teknik direktörün işi sahadaki oyuncularına yardım etmek"

"Teknik direktörün işi sahadaki oyuncularına yardım etmek. Gerek pozisyon anlamında, gerek disiplin anlamında. Her zaman oyuncularını uyarmalı. Tabii ki bu her zaman mümkün olmuyor. Ben maçı yaşayan bir antrenörüm, oyuncularımı sürekli uyarmaya çalışıyorum."

"Arda Güler, hakemle fazla konuşuyordu"

"Arda Güler, hakemle fazla konuşuyordu. O zaten genç bir oyuncu olduğu için ona bu tarz şeyleri öğretmeliyiz ama bugün sahadaki performansı ve fiziksel kondisyonu çok iyiydi."

"Öncelikli hedefimiz gruplara kalmak"

"Öncelikli hedefimiz gruplara kalmak, ondan sonra da bu turnuvada gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Fenerbahçe, kulüpler sıralamasında hak etmediği şekilde çok aşağılarda. Fenerbahçe'nin her zaman daha yukarıda olması lazım."

"Fenerbahçe'nin yarışmacı bir takım olduğunu göstermesi gerekiyor"

"Fenerbahçe'nin bu turnuvalarda tekrar yarışmacı bir takım olduğunu göstermesi gerekiyor. Yavaş yavaş olacak bir şey. Bu sene amacımız gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Fenerbahçe'nin hedefi benim Benfica'da onlarla yarı final oynadığım gibi en üst sıralara oynamak olmalı"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 28
  • Malazgirt...71 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru demiş ; hatta tartıştığı anda ceza olarak oyundan almalı.....
    Cevapla
  • Kirsehirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Disiplin herzaman olmalidir dpnyaca ünlü sporcularin hepsinde disiplin var calişma var iyi beslenme var arda da bir dünya stari olmak istiyorsa dünyaca ünlü hocasinin sözlerini dinlemeli arda cok sansli con yetenekli bir hocayla calisiyor hocaya güven arda
    Cevapla
  • ümit*korku 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam Arda yı harcıyacak anlaşıldı
    Cevapla
  • Dadas 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğruları soler türk oyuncular çok hakemlerle uğraşırlar futbolunu oynasın milyonlar. Haklı bulur futbolunu oynamazsa hakemle oynarsa bedeli ağır olur bir tane Türk oyuncu Avrupa'da kalitesini gösterdim kim gittiyse sonradan futbol hayatı sondu
    Cevapla
  • Öztürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazı taraftarlar Arda'yı gereğinden fazla büyütüyor. Çocuğa olağanüstü bir kahraman muamelesi yapılıyor. Yetenekli diye yaptığı her hareket takdir edilemez.
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben size demistim. Serdar Dursun a talimat veriyordu, 17 yasinda Bebis. Bunun sorumlusu tek ve tek Fenerbahce taraftari ve Türk Medyasi. Bizden bir cacik olmaz artik buna kanat getirdim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle