Fenerbahçe, Willian için harekete geçti!

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yıllarda Chelsea ve Arsenal formalarını da giyen Brezilyalı yıldız Willian için harekete geçtiği iddia edildi.

Fenerbahçe, Willian için harekete geçti!
Fenerbahçe, Willian için harekete geçti!
GİRİŞ 11.08.2022 10:55 GÜNCELLEME 11.08.2022 10:56
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda ilerleyen yönetim, rotayı Brezilya'ya çevirdi. Kesenin ağzını açan yönetim, yeni bir yıldız transferi için düğmeye bastı.

Lance'da yer alan habere göre Fenerbahçe, hücum hattına istediği oyuncuyu Brezilya'da buldu. Bir dönem Chelsea ve Arsenal formalarını da giyen Brezilyalı yıldız Willian için harekete geçildi.

Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Brezilya ekibi Corinthians formasını giyen Brezilyalı yıldız Willian için Fenerbahçe teklif yapmaya hazırlanıyor. Jorge Jesus, yönetimden oyuncunun alınmasını istediği iddia edildi.

Brezilyalı oyuncu 2021 yılında bedelsiz bir şekilde Corinthians'a transfer olmuştu. Corinthians formasıyla 36 maça çıkan yıldız oyuncu 1 gol ve 4 asist katkısı yaptı. Willian'ın 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Willian, Brezilya Milli Takımı'nda ise 70 kez forma giydi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • SEDAT KALFA 1 yıl önce Şikayet Et
    BU da MIPORTEKİZCEKONUŞUYOR .. BİZ BU KULÜBÜN ADINI DEĞİŞTİRELİM PORTEKİZCE BİR AD KOYALIM
    Cevapla
  • Harbiii 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus orta sahayı 10 tane futbolcuyla doldurunca başarı gelir zannediyor galiba
    Cevapla
  • Adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus ta tıs çıktı ikinci yarı ismailkartal gelir
    Cevapla
  • zahow 1 yıl önce Şikayet Et
    yav yeter artık boş boş transferler yapıyorsunuz 20 tane adam oldu orta sahada bu nasıl mantıktır bırakın su orta sahayı crespo ve ismail yüksege koyun onlerinde ardayla değişim zajh koy kanatada Valencia(Ferdi) Osai (Pelkas) çek ileriye Al sorlohtu al iki tane diri defans kanadı bitti yav bitti ne dir lincon bruma kıng rossi pedro henriğe perez boş topcular çöplüğünde ötesindeyiz artık yani ali koç oyle bir hale getrdin ki iflas etsekte kurtulamıcaz...
    Cevapla
  • Anvar 1 yıl önce Şikayet Et
    Golcu değil orta saha 8 numara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle