Fenerbahçe, Sörloth için yeniden devreye girdi!

Fenerbahçe, Leipzig'de dördüncü forvet konumuna düşen Alexander Sörloth için yeniden harekete geçti!

GİRİŞ 11.08.2022 10:17 GÜNCELLEME 11.08.2022 11:23
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin yılan hikayesine dönen golcü transferinde Alexander Sörloth yeniden sarı lacivertlilerin Transfer gündeminde birinci sıraya oturdu. Daha önce “Birçok Avrupa takımı sezonu bizden sonra açtığı için gönderecekleri oyuncuya sezonu açar açmaz karar veremiyorlar.Bu nedenle şu zamanda transfer yapmak kolay değil” diyen Jesus kulüpleriyle olası yol ayrımına girecek oyuncuları işaret etmişti. RB Leipzig’de yaşanan gelişmeler ve yapılan transferler sonucunda Sörloth için transfer hareketı yeniden başladı.

Ya satılacak ya da yine kiralanacak

Forvet hattına 32 milyon Euro ödeyerek, birinci forvet olarak Portekizli golcü Andre Silva’yı transfer eden RB Leipzig, 20 milyon Euro’ya eski futbolcusu Timo Werner’i de Chelsea’den geri aldı. Bundesliga ekibi, Salzburg’dan 19 yaşındaki Benjamin Sesko’nun da transferini bitirince Alexander Sörtloh takımda dördüncü forvet durumuna düştü. RB Leipzig’in kadroda düşünmediği Norveçli golcüyü satın alacak bir takım çıkmaması durumunda geçen sezon olduğu gibi yeniden kiralanması bekleniyor.

Maxi Gomez olmayınca Sölorth öne çıktı

Trabzonspor formasıyla gol krallığı yaşayan 26 yaşında pivot santrfor için Fenerbahçe’nin yeniden devrede. Değeri 10 milyon Euro civarı olan golcü futbolcu, geçtiğimiz yıl Real Sociedad’a 2 milyon Euro bedelle kiralık gitmişti. Sörloth’un parlama yaşadığı ve değerini katladığı Süper Lig’e dönmek istemesi de sarı lacivertlilerin elini kuvvetlendiriyor. Uruguaylı yıldız Maxi Gomez için Valencia’nın 12 milyon Euro’da ısrar etmesi ibrenin yeniden Sörloth’a çevrilmesinde önemli bir etken.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    transfer edemediniz gitti
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel tespit..
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz onun sadece kramponlarını alırsınız;)
    Cevapla
  • Komikkkk 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper ligin devi derken sanırım insanlar gülsün diye şaka yapıyorsunuz ve gerçekten de güldürmeyi de başarıyorsunuz Süper ligin sıradan takımına dev demek gerçekten güldürecek bir espiri . Fener eğlendirmeye devam ediyor vesselam
    Cevapla
  • Yazık 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbol dışındaki başarılarla Taraftarı da kandırmışlar helal olsun fener yönetimine,kusura bakma kardeşim Kimse futbol dışındaki başarılara bakmaz istersen her sene basketbol,voleybol,hetbol da dünya şampiyonu ol... Futbolda yoksan başarısızsın, düşün Real Madrid her sene futbol dışında şampiyon olsa ama ligte ve şampiyonlar Ligi'nde olmasa kim takar reali?
    Cevapla
  • Kayı beyi... 1 yıl önce Şikayet Et
    FENERBAHÇE sadece futbol değil FUTBOL kulübüdür..Ama işine gelmeyenler için elbette SPOR kulübü ifadesi bir anlam teşkil etmiyor.. Bircok spor branşında faaliyet gosteren FENERBAHÇE ,dünyanın az sayıdaki Spor kulüplerinden biridir.
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru size göre spor sadece futboldan ibaret.Fenerbahce futbol kulübü değil spor kulübüdür.25 branşta ülkeye en çok madalya başarı sağlıyor ileri zekalılar:))
    Cevapla
  • Lefter 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en büyük spor kulüp FENERBAHÇE.... DÜNYA DEVİ
    Cevapla
  • Muharrem 1 yıl önce Şikayet Et
    Siradan takim yazacakti yanlis yazmis
    Cevapla
  • ercisli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu resmen bir menajer ve medya mensubunun oynadığı Bir oyun.bunu her sene ölene kadar bi takıma yazarlar.bizde seyrederiz. Gelmesin ulan bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle