Fenerbahçe'de yeni gelişme! Kulüp bulması istendi

F.Bahçe'de yabancı sınırı sebebiyle takımdan gönderilecek oyuncular belirginleşirken Tisserand'a da kulüp bulması yönünde talimat gitti.

Fenerbahçe'de yeni gelişme! Kulüp bulması istendi
Fenerbahçe'de yeni gelişme! Kulüp bulması istendi
GİRİŞ 08.08.2022 12:34 GÜNCELLEME 08.08.2022 12:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de stoper bolluğunun ardından Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un talimatıyla yönetim harekete geçildi. Luan Peres ve Gustavo Henrique'nin transfer edilmesinin ardından Caulker ve Lemos'a takım aranmaya başlanmıştı. Son olarak Tisserand'dan da kendisine kulüp bulması istendi.

Önceki sezon 4 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Demokratik Kongolu stopere Bundesliga kulüplerinden teklif olduğu biliniyor. Ancak Tisserand'a şu ana kadar 2 milyon euroluk teklif geldiği de ifade ediliyor.

Teknik direktör Jorge Jesus sezonun geri kalanında Szalai, Serdar Aziz, Luan Peres ve Gustavo Henrique ile yoluna devam etmek istediği bildirildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Babıli 1 yıl önce Şikayet Et
    Oynatın bu adsmı
    Cevapla
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    cok iyi topçu boşu boşuna devirdaym yapıp israf ediyorsunuz, adam gitmem derse ne halt yiyeceksinz
    Cevapla