Serdar Dursun gelişmesi! Yollar ayrılıyor

Fenerbahçe'de yeterli forma şansı bulamayan Serdar Dursun, sarı-lacivertli takıma veda etmeye hazırlanıyor. Milli futbolcuya Almanya'dan talipler var...

GİRİŞ 05.08.2022 11:47 GÜNCELLEME 05.08.2022 12:06
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Serdar Dursun'un Fenerbahçe serüveni 1 sezonla sınırlı kalacağa benziyor. Sarı-Lacivertlilerin Bundesliga 2 gol kralı olarak Darmstadt 98'den transfer ettiği Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye veda ediyor.

SERDAR DURSUN FENERBAHÇE'YE VEDA EDİYOR

Geride bıraktığımız sezonda gösterdiği performansla Fenerbahçe'nin ligi ikinci sırada tamamlamasında büyük pay sahibi olan Serdar Dursun, Jorge Jesus'la birlikte gözden düştü. Portekizli teknik adamın kadroda düşünmediği deneyimli golcünün transferine kesin gözüyle bakılıyor.

SON TALİBİ UNİON BERLİN

Akşam'ın haberine göre dün oynanan Fenerbahçe-Slovacko maçına sonradan dahil olan ve moralsiz halleriyle dikkat çeken Serdar Dursun'a son olarak Bundesliga ekibi Union Berlin talip olmuştu. Fenerbahçe'nin 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Serdar Dursun'un transferinde zorluk çıkarmayacağı belirtiliyor.

JORGE JESUS 'FORVET TRANSFERİ YAPABİLİRİZ' DEDİ

Öte yandan Serdar Dursun'u kadroda düşünmeyen Jorge Jesus, Slovacko maçı sonrası forvet transferi yapabileceklerini dile getirdi. "Henüz kadro tamamlandı diyemem. Bir forvet transferi daha yapabiliriz. Üç günde bir maç yapacağımız için kadro derinliği önemli oluyor" ifadelerini kullandı.

SERDAR DURSUN'UN FENERBAHÇE KARNESİ

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla ligde 33 maça çıkan Serdar Dursun 15 gol, 4 asistlik istatistik yakalamıştı. Sarı-Lacivertlilerle 2024'e kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 25
  • Kadıköylü sabri 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş yorum yapmayın,kupalar 2023 nisanda kadıköyde...şampiyon fener,eziklik yaşamaya devam edin
    Cevapla
  • Düzcli 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb , bizim çocuklar diyenlerin çocukları tarafından ele geçirilmiştir bence...fazla sürmez gün yüzüne çıkması
    Cevapla
  • Fellini 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe. Yönetimi yine transferde show yapıyor, parası çok diğe açemi fubolu bilmeyen birini başkan yaparsan daha çok beklersiniz
    Cevapla
  • angaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    göreceksiniz fb bu sene ilk 5 giremicek
    Cevapla
  • alpguven 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam milli takımımızın da forveti, bu kadar çabuk vazgeçilmemeli, umarım gönderilmez, lig uzun bir maraton süre almayı fazlasıyla hak eden bir oyuncu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle