Emre Mor'dan şampiyonluk sözleri!

Fenerbahçe'de Emre Mor, Slovacko karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Emre Mor ayrıca, "Bugün hocamızı iyi dinledik. Hocama bana güvendiği için teşekkür ediyorum." dedi.

Emre Mor'dan şampiyonluk sözleri!
Emre Mor'dan şampiyonluk sözleri!
GİRİŞ 04.08.2022 22:27 GÜNCELLEME 04.08.2022 22:27
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe, Slovacko'yu 3-0 mağlup etti. Rövanş karşılaşması öncesinde avantajlı skoru yakalayan sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren goller, Emre Mor ve Lincoln Henrique'den (2) geldi.

Fenerbahçe'nin ilk golünü kaydeden Emre Mor, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Bugün hocamızı iyi bir şekilde dinledik"

Sarı-lacivertli formayla ilk golünü Slovacko karşısında kaydeden Emre Mor iyi bir maç çıkardığını belirterek, "Bugün hocamızı iyi bir şekilde dinledik. Kendisinin istediği şeyleri yerine getirdim ve bana güvendiği için iyi hissediyorum kendimi. İyi oynadığım için mutluyum. Defansif anlamda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum." dedi.

"Şampiyon olma şansımız çok yüksek"

Takım olarak kendilerinden büyük bir beklenti olduğunu kaydeden 25 yaşındaki oyuncu, "Bizden çok büyük bir beklenti var. Ben takım olarak büyük başarılar elde edebileceğimizi düşünüyorum. Bunu gerçekleştirebilmek için çok çalışmamız gerekiyor. Şampiyon olma şansımız çok yüksek." açıklamasında bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 14
  • ADEM 1 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon Trabzonspor
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ligin sonunda morarırsın emre Küçük lokma ye büyük konuşma
    Cevapla
  • Fenasi 1 yıl önce Şikayet Et
    Kes lan
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kudurrrrrr
    Cevapla
  • Duayen 1 yıl önce Şikayet Et
    Emre Mor ne söylemiş, sen buraya ne yazmışsın. Az bi anlayışlı olun ya.
    Cevapla
  • Vizyoner Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle düşünmen iyi Emre. Hem taraftar hemde takim beklentisi yüksek olsun. Düşmesi daha çok acıtır cunku yeni kurulmuş takımın istikrarlı olma beklentisi kuru bir kibirden başka bir şey degi5.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle