Attila Szalai'ye gelen teklif belli oldu!

Son olarak Bologna'yla adı anılan ve Fenerbahçe'den ayrılacağı öne sürülen Attila Szalai'de gerçek ortaya çıktı.

Attila Szalai'ye gelen teklif belli oldu!
Attila Szalai'ye gelen teklif belli oldu!
GİRİŞ 04.08.2022 15:56 GÜNCELLEME 04.08.2022 15:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonunun devre arasında 2,2 milyon euroya transfer ettiği Attila Szalai, kısa sürede gösterdiği performansla adından söz ettirmişti. Geride bıraktığımız sezonunda performansında düşüş yaşayan Attila Szalai, yeni sezon öncesi formuyla geçer not almıştı.

ATTİLA SZALAİ TRANSFERİNDE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Adı uzun süredir transfer dedikodularına karışan Attila Szalai'nin, Kim Min-Jae'nin ardından 2022-23 sezonu öncesi Fenerbahçe'den ayrılacağı öne sürülmüştü. Adı son olarak Bologna'yla anılan Macar savunmacıda gerçek ortaya çıktı.

EN YÜKSEK TEKLİF 9 MİLYON EURO

Attila Szalai için daha önce Wolfsburg ile temas kuran Fenerbahçe, Bologna'dan da istediğini alamadı. Attila Szalai için gelen rakamlar 9 milyon euroyu aşmazken, Sarı-Lacivertlilerin talebi ise söz konusu tekliflerin oldukça üzerinde.

FENERBAHÇE EN AZ 15 MİLYON EURO BEKLİYOR

Ali Koç önceki süreçte Attila Szalai için kapıyı 20 milyon eurodan açmıştı. Başkan Koç, oyuncusu için "Bu rakamın altı konuşulmaz bile" ifadelerini kullanmıştı. İlerleyen süreçte gözden düşen Attila Szalai için Fenerbahçe 15 milyon euroya kadar indi.

FENERBAHÇE'DEN ATTİLA SZALAİ KARARI

Ancak Macar stoper için gelen tekliflerin hâlâ 9 milyon euroyu aşmamış olması transfere engel oluyor. Aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre Fenerbahçe, Attila Szalai'yi bu rakamlara kesinlikle bırakmak istemiyor.

Fenerbahçe ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki Attila Szalai, geride bıraktığımız sezonda toplam 43 maça çıkmış ve 1 gol, 2 asistlik katkı vermişti. (Akşam)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • sarrtrrııımmm 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuzey in takımları gibi hemen satın 3 5 bakmayın yeni adamlar bulun yoksa elinizde kalıyor
    Cevapla
  • mns45 1 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi oynayan 2 topçu vardı birini sattınız. Bunu da satın da artık hedefinizi 2.lik olarak belirlersiniz. 30 tane işe yaramaz çöp alacağınıza 3 tane düzgün adan alsaydınız hem avrupada hem bizim ligde iş yapardınız. Ulan 10 senedir milleti kanser yaptınız. Hiç bir maça banko olarak çıkmıyoruz. Hep acaba... hep acaba...
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim Min Jae belirli sartlar altinda Fenerbahceye imza atti, siz hala bunu elestiri konusu olarak kullaniyorsunuz. Siz evvela kendinizi gelistirin, IQ seviyeniz yerlerde sürünüyor
    Cevapla
  • Kırıkhanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adm zten gitmek için geldi gelmesi bile büyük işti Porto eşekliğine yanıyor kim min je için
    Cevapla