İrfan Can Eğribayat resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Göztepe'den kaleci İrfan Can Eğribayat'ın satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı.

GİRİŞ 03.08.2022 21:22 GÜNCELLEME 03.08.2022 22:12
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Göztepe’den 24 yaşındaki kaleci İrfan Can Eğribayat’ı satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladığını açıkladı.

Sarı-lacivertli ekipten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Göztepe Spor Kulübü’nün formasını giyen İrfan Can Eğribayat’ı satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına kiralamıştır. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu. İrfan Can Eğribayat’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; formamızla başarılar diliyoruz” denildi.

Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada ise, "Oyuncumuz İrfan Can Eğribayat satın alma opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar Fenerbahçe'ye kiralanmıştır." ifadelerine yer verildi.

İrfan Can Eğribayat, geçen sezon sarı-kırmızılı formayla Süper Lig'de 30 maçta mücadele etmişti. Oyuncu daha sonra kadro dışı bırakılmıştı.


İrfan Can, sağlık kontrolünden geçirildi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe'den satın alma opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar kiralanan İrfan Can Eğribayat, sağlık kontrolünden geçirildi.

Acıbadem Altunizade Hastanesi'ndeki kontrollerde ilk olarak kan tetkikleri yapılan kalecinin, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildiği ifade edildi.

Futbolcunun sağlık kontrollerinin, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandığı belirtildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 67
  • Musa Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Satın alma opsiyonu ne kadar
    Cevapla
  • Ahmet y. 1 yıl önce Şikayet Et
    nediye aldık bu pis GS liyi
    Cevapla
  • Aslı Astarıyok 1 yıl önce Şikayet Et
    iki kaleciyi beraber soksun maça. belki gol yemezler.
    Cevapla
  • hadi bakalım 1 yıl önce Şikayet Et
    Hoş geldin gara çocuk, seneye yeni kulüp aramaya şimdiden başla.
    Cevapla
  • Dervaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan transferler Adam iyi olsaydı takımı dusmezdi Kimi nerde buldular topladılar takıma bir cacık olmaz bu takımdan yine hüsran yine husran
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle