Fenerbahçe Alioski transferini açıkladı

Fenerbahçe sol bek oyuncusu Ezgjan Alioski'yi 1 yıllığına kiraladığını açıkladı.

GİRİŞ 02.08.2022 20:49 GÜNCELLEME 03.08.2022 09:41
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Al-Ahli takımından Kuzey Makedonyalı sol bek Ezgjan Alioski’yi 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki de hazır bulundu.

Kulübün açıklamasında; "Ezgjan Alioski’ye ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçe formasıyla başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Kulübün yeni transferi sosyal medya hesaplarından yapılan videolu paylaşımla duyuruldu. 

ALİOSKİ'NİN AÇIKLAMALARI

"Gerçekten şu an itibariyle çok mutluyum." diyen Alioski, "Sonunda bu ana eriştim. Bu an için sabırsızlıkla bekliyordum. Hislerimi anlatamam şu anda. Çok güzel, çok keyifli hissediyorum. Heyecanla takımla başlayacağım zamanı bekliyorum. Fenerbahçe'nin benimle ilgilendiğini ilk duyduğumda çok etkilendim. Türkiye'nin en büyük kulübünde oynayacaktım. Harika hisler taşıdım. Fenerbahçe taraftarı Türkiye'nin en büyük taraftarı. Videolarda da seyrettiğim üzere çok güçlü ve ateşli bir taraftar grubu. Umarım taraftarların benden istediklerini sahada yerine getirebilirim. En yakın sürede görüşmek üzere. Onların destekleriyle oynamak için sabırsızlanıyorum. Umarım birlikte kupalar kazanacağız."  ifadelerini kullandı.



2021 yılında Leeds United takımından Al Ahli'ye transfer olan Alioski, geçtiğimiz sezon 28 maçta 6 gol attı ve 9 asist yaptı. 

 Alioski, sağlık kontrolünden geçirildi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Alioski, sağlık kontrolünden geçirildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde oyuncuya ilk olarak kan tetkikleri yapıldı.

Ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edilen futbolcunun sağlık kontrolleri, akciğer ile efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 22
  • Kursuna 1 yıl önce Şikayet Et
    MasAllah gelen yiyor ne cok parasi varmis.
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    O değilde Fenerbahçe'den herhangi bir haber çıktığında hazır bekleyen bir rakip taraftar profili var
    Cevapla
  • kkkkk 1 yıl önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Son Avrupa kupasinda oynadigi gibi oynarsa sezonun lig capinda en iyi transferi olur. Bilen bilmeyen, seyreden seyretmeyen bos bos konuşuyor.
    Cevapla
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Nowaki Trabzondan aldiklarina bin pisman oldular bedava simdi gidecek, eygidi fenerin paralari böyle duman olup gidiyor, fenerbahce tataftarida Kievi sucluyor. Onlarmi aldilae Nowaki mesela ? Hem bu daha önemli. Trabzonspordan giden kolay kolay baska takima yar olmaz. Aklinizda olsun. Fener bu sene belki 12. olur baska birsey olmaz. Sampiyonda yine Trabzonspor çünkü birtek onlar kadronun bütünlügünü tam olmasada sagladilar. Arkasi kalkan kaplumbaga gitti yerine rüzgar geldi. Türkiye ligine yeter. Avrupada hicbir türk takimi basarili olamaz siddin sene. Hadi iyi akşamlar.
    Cevapla
  • osmanlì 1 yıl önce Şikayet Et
    La Temel reis,biz novak'ı parayla almadık ki sen dert ediyorsun. Sen takımına bak bilmiyorum kaç yaşındasın bir 38 sene daha görebilirmisin sen onla ilgilen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle