Fenerbahçe'de Slovacko maç kafilesi belli oldu

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Slovacko ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin maç kadrosu belli oldu.

GİRİŞ 01.08.2022 14:38 GÜNCELLEME 01.08.2022 14:55
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 4 Ağustos'ta Slovacko ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin maç kadrosu belli oldu.

Liste güncellendi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu'nda Slovacko ile oynayacağı maç öncesinde oyuncu listesini güncelledi. Sarı-lacivertlilerde; Serdar Aziz, Tisserand, Pelkas, İrfan Can Kahveci ve Joao Pedro listeden çıkarılırken, Mauricio Lemos, Luan Peres, Gustavo Henrique ve Mergim Berisha listeye eklenen isimler oldu. 

UEFA'nın resmi internet sitesine göre Fenerbahçe, Slovacko maçı öncesinde 25 kişilik oyuncu listesi bildirdi. Listede yeni transferler Luan Peres ile Gustavo Henrique de yer aldı. 

Listede uzun süre sakatlığı bulunan Nazım Sangare'nin yanı sıra takımda düşünülmeyen Max Meyer, Steven Caulker ve Samatta da kadroda yer almadı. Sarı Lacivertliler'in yeni transfer Tiago Çukur da UEFA kadrosunda olmayan isimlerden biri oldu. 

Kadroda şu isimler yer aldı:

Altay Bayındır, Ertuğrul Çetin, Gustavo Henrique, Luan Peres, Mauricio Lemos, Filip Novak, Attila Szalai, Willian Arao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Deigo Ross, Enner Valencia, Joshua King, Lincoln Henrique, Bruma, Arda Güler, Miha Zajc, Miguel Crespo, Burak Kapacak, Emre Mor, Mergim Berisha, Serdar Dursun, Bright Osayi Samuel, Muhammed Gümüşkaya

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Sonfatih 1 yıl önce Şikayet Et
    İsmail unutulmuş
    Cevapla
  • Hakans 1 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızi yedi ya
    Cevapla
  • Kaysi 1 yıl önce Şikayet Et
    Insallah yenilir de bu rezilik biter artik .
    Cevapla
  • Aziz başkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç bitirdin feneri
    Cevapla
  • fatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    her gün bir transfer her gün bir transfer Fenerbahçe'ye zarar veriyor ideal kadro oluşturulamıyor aşırı transfer Fenerbahçe taraftarının hoşuna gidiyor ama bence büyük hata.
    Cevapla
  • Cemşit 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu Hoca diye getirenin varya. Lan oğlum İrfan Can Kahveci yi nasıl almazsın. Ne üdugu belirsiz adamları aldınız kadroya koydununuz. Vah Mesut Vah Ozan Vah İrfan Can Vah. Yazıklar olsun başkana ve Hocaya
    Cevapla
  • Kaysi 1 yıl önce Şikayet Et
    Irfan ne yaptiki son maclarda hak edecek .havasindan gecilmiyor ama tek o olsa neyse ama bu takim bu hocayla ve bu yönetimle bir halt yapamaz
    Cevapla
  • 2023s 1 yıl önce Şikayet Et
    İrfan sakat birader.olsada iş yapmaz İrfandan hiç bir şey olmaz
    Cevapla
  • Erkal 1 yıl önce Şikayet Et
    İrfan sakat ondan
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    İrfan sakat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle