Fenerbahçe'de 13 oyuncunun bileti kesildi!

Transfer sezonunun hızlı takımı Fenerbahçe'de teklif alan ve gönderilmesi düşünen tam 13 oyuncu ile yollar ayrılacak.

GİRİŞ 01.08.2022 10:48 GÜNCELLEME 01.08.2022 11:04
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesi Dinamo Kiev'e elenerek Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını kaybeden Fenerbahçe, transfer sezonunun en hızlı takımı oldu. 9 yeni oyuncuyu kadrosuna katan yönetim, takımda olan diğer oyunculara gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Fenerbahçe'de teklif alan ve gönderilmesi düşünen tam 13 oyuncu belli oldu.

İşte iç transferdeki son durum:

1- Novak'tan ayrılması istendi. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Çek futbolcu, alacaklarının bir kısmını bırakabilir.

2- Meyer, 3- Caulker ve 4- Lemos'un anlaşmaları feshedilecek.

5- Attila Szalai ile Wolfsburg başta olmak üzere ilgilenen ciddi kulüpler var. Fenerbahçe, oyuncuyu 13 milyon Euro'nun altında bir rakama satmayacak.

6- Zajc için resmi teklifler var. Sarı-lacivertliler, 6- 7 milyon Euro civarında bir rakama deneyimli futbolcuyu elden çıkaracak.

7- Pelkas ayrılmak istediğini kulübe iletti. Jorge Jesus'un da takımda düşünmedigi Yunan futbolcu için belirlenen bonservis 4 milyon Euro.

8- Flamengo'dan Rossi'ye ilgi var... Fakat Brezilya kulübü 10 milyon Euro'nun altında bir bonservis teklif etti. F.Bahçe'nin hedefi Rossi'den 12-13 milyon Euro kazanmak.

9- Muhammed Gümüşkaya ile başta Umraniyespor ve Ankaragücü olmak üzere birçok Süper Lig takımı ilgileniyor. Ayrıca Westerlo da devrede. Kiralık gönderilebilir.

10- Berisha'ya Bundesliga'dan teklifler var. Oyuncu yakın zamanda ayrılabilir.

11- Samatta ile ilgilenen kulüpler var fakat oyuncunun yüksek maaşı nedeniyle orta yol bulunamıyor. Samatta, Fenerbahçe'de kazandığı 2.2 milyon Euro'luk maaşı istiyor.

12- Valencia'ya 2 milyon Euro civarında MLS'ten teklifler var. F.Bahçe tecrübeli oyuncusunu 4 milyon Euro'dan aşağı bir rakama bırakmayacak. Jesus için Valencia önemli bir rol taşıyor.

13- Yeni transfer Thiago Çukur gelişmesi ve tecrübe kazanması için kiralık gönderilecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 64
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    FB geçen yıl bu zamanlar bu sayılan isimleri toplamakla meşguldü ve sevgili medyamız bu futbolcuları öve öve bitiremiyordu. Muhtemelen seneye bu zamanlar da bu sene transfer ettiklerini göndermenin-dağıtmanın yollarını arayacak. Ama o zaman da Ali Koç'u kimse kurtaramayacak vesselam...
    Cevapla
  • Rezilik 1 yıl önce Şikayet Et
    Samatta gibi sıradan bir topçuya 2.2 milyon avro maaş veren yöneticilik aklına......
    Cevapla
  • ismail.k-cert 1 yıl önce Şikayet Et
    samattadan tahtakalede saatci olur :) başkada birşey olmaz boş kaleye gol atamaz bu adam
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları alırken aklınız nerdeydi. Her yıl takımı dağıtıp yenisini almakla ne takım kurabilirsin nede başarı getirebilirsin. Koskoca kulübü Çocuk oyuncağına çevirdiniz. Taraftarıda İyice soğuttunuz. Burada başarılı oldunuz. Tebrikler.
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    ye ba bam ye nasıl olsa hesap soran yok,acaba şirketlerinide böylemi yönetiyorlar.
    Cevapla
  • yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    tabiki hayır şirketlerini bunlar kendileri yönetseydi ne şirket kalırdı nede para yazıklar olsun takımdan soğuttular bizi
    Cevapla
  • Asi Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bunun adı yöneticilik öyle mi yazık ki ne yazık bide utanmadan Anadolu takımlarına taoz oluyorsunuz . Acep kendi şirketlerinizde böyle bir şey mümkün mü?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle