Jesus'tan bir 'eski öğrenci' transferi daha!

Jorge Jesus’un 2020 yılında Flamengo’ya aldığı Brezilyalı golcü Pedro Dos Santos için Fenerbahçe'nin girişimlere başladığı ve teklif hazırlığında olduğu kaydedildi.

GİRİŞ 01.08.2022 09:30 GÜNCELLEME 01.08.2022 10:26
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Süper Lig 'in başlamasına çok kısa bir süre kala forvet transferi için girişimlere hız veren Fenerbahçe rotasını birkez daha Flamengo'ya çevirdi. Şu ana kadar Brezilya kulübünden Willian Arao ve Gustavo Henrique'yi alan Sarı-Lacivertliler şimdi de gözünü Pedro dos Santos'a dikmiş durumda.

ÖNEMLI BIR YATIRIM YAPILDI

Yönetimin 25 yaşındaki futbolcunun transferi için harekete geçtiği öğrenildi. Teknik direktör Jorge Jesus 2020 yılında Flamengo'yu çalıştırırken, Pedro'nun transferini gerçekleştirmişti. Brezilya kulübü o dönem yıldız futbolcuyu Fiorentina'dan kiralanmıştı. 2021 yılında ise Pedro'nun bonservisi 14 milyon Euro karşılığında alınmıştı. Ancak Brezilyalı forvet şu ana kadar beklentilerine tam olarak karşılayamadı. Geçtiğimiz yıl 42 maçta 12 gol atabilen Pedro, bu yıl ise Brezilya Ligi'nde 16 maçta 6 golde kaldı. Jesus'un Pedro ile Fenerbahçe yönetimine çok olumlu bir rapor sunduğu ve kısa süre içinde resmi temasların başlayacağı öğrenildi.

DEĞERI 10 MILYON EURO

Alınan bilgilere göre Sarı-Lacivertliler piyasa değeri 10 milyon Euro olan yıldız futbolcu için ilk olarak satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak. 1 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen Pedro dos Santos 1.85 boyunda.

- Takvim

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Flamengo fenerbehçe'ye Fenerbahçe Hull City'e taşınsın da bitsin bu hasretlik, kepazelik. Dünyada başka oyuncu yokmuş gibi
    Cevapla
  • Fanatik 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayirdir jesus brezilya milli takimimi kuruyor
    Cevapla
  • ketchup 1 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı kuralı kalktıda benim mi haberim yok. Yoksa 5 yıldız olayı gibi. 13 yanancıyla sahaya mı çıkacak! Kuralları ben koyarım misali!
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe yi batırma senaryoları tıkır tıkır işliyor..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    TD ün bütün istediği oyuncuları aldı almaya da devam ediyor yönetim.. Başarı gelmesse emre Belözoğlunun yarattığı çöp transferler gibi,,oyuncu şişkinliği,elden çıkarma bedeli,ve gene bir sürü borç batağına saplanacak..Bence bir takımın tarnsfer politikası: 10 futbolcu transfer edilecekse en az 5 ini sisteme göre scaut ekibinin yıllarca takip ettiği oyuncular olması gerek..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle