Fenerbahçe'ye Mbwana Samatta müjdesi!

Mbwana Samatta'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Tanzanyalı golcüye talip çıktı.

Fenerbahçe'ye Mbwana Samatta müjdesi!
Fenerbahçe'ye Mbwana Samatta müjdesi!
GİRİŞ 31.07.2022 13:07 GÜNCELLEME 31.07.2022 13:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mbwana Samatta bir kez daha Fenerahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonu öncesi 6 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mbwana Samatta'nın talibi çıktı.

MBWANA SAMATTA JESUS'UN GÖZÜNE GİREMEDİ

Yeni sezonda Jorge Jesus'un planları arasında yer almayan Mbwana Samatta, Fenerbahçe'nin Avusturya kampı kadrosunda yer almış ancak oyuncunun performansı Portekizli hoca tarafından yetersiz bulunmuştu.

ROYAL ANTWERP OPSİYONUNU KULLANMAMIŞTI

Fenerbahçe, Mbwana Samatta'yı geçtiğimiz sezonun başında Royal Antwerp'e satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. Tanzanyalı golcü, Belçika ekibinde zaman zaman iyi performans sergilese de 29 yaşındaki futbolcunun opsiyonu kullanılmamıştı.

TALİBİ ÇIKTI, GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre Mbwana Samatta'ya yine Belçika'dan Gent talip oldu. Kulüp, deneyimli golcüyü Fenerbahçe'den 1 yıllığına kiralamak için görüşmelere başladı. Ancak Gent, Samatta'nın maaşının tamamını karşılayamayacağını Sarı-Lacivertlilere iletti. Fenerbahçe'nin yine de teklifi değerlendirmesi bekleniyor.

LİGDE 27 MAÇTA 9 GOLE KATKI YAPTI

Mbwana Samatta'yla ilgili nihai kararın en geç birkaç gün içinde verileceği belirtildi. Geride bıraktığımız sezonda Royal Antwerp formasıyla ligde 27 maça çıkan oyuncu, 5 gol 4 asistlik istatistik yakalamıştı. (Akşam)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Balgatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç hep yanlış yolda,yanlış transferler yapıyor. Trabzon ve Beşiktaş çok daha verimli transferler yaptı,yapıyor. Visca ve Trezeguet, i almalıydı. Bjk tam nokta transferler yapmaya çalıştı. Ali Koç bilinmezler peşinden gideceğine Türkiyede oynayanları almalıydı.
    Cevapla
  • 4 sene-sam-p,,yok 1 yıl önce Şikayet Et
    ali koc cebinden versin maasini bilincsizce transfet yapmanin bedeli olmali madem baskansin göster adamligini
    Cevapla
  • Fb li Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen o dönem emre mısırdaki mystafa muhammet dedi başkan ademi dedi gs gitti aldı kötümüydü başkan anlamıyor
    Cevapla
  • FB li 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkan kendine futboldan anlayan danışman bulsa iyiolur
    Cevapla
  • GSGSGS 1 yıl önce Şikayet Et
    Samatta transferinde de menajerlerin GS FB transfer kızıştırması yapılarak kakaladıkları bir transfer olduğunu da unutmayalım..(6 ml Euro)
    Cevapla
  • Vatandaş55 1 yıl önce Şikayet Et
    Slimani kaç maç oynadi? Ve fb den yıllik ne aldı?
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklısın 12 ml euro’luk cim boma kakalanan çöp falcao gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle