Fenerbahçe divan kurulunda "Zelenski" sloganı

Fenerbahçe’nin Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda kürsüye çıkan Cengiz Tokgöz, 'Zelenski' sloganı attı.

GİRİŞ 30.07.2022 14:49 GÜNCELLEME 31.07.2022 00:44
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde sürüyor. Üyelerden Cengiz Tokgöz, Dinamo Kiev maçında bazı sarı-lacivertli taraftarların "Putin" sloganı atmasını eleştirdi. Tokgöz, “Yönetim kurulu umarım Ukrayna'dan özür dilemiştir” dedi. 

Bu söz üzerine Tokgöz’ün konuşmasına müdahale eden Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, slogan atıldığı anda yönetim locasında karşılaşmayı izlediklerini ancak farkına varamadıklarını belirtti. Ali Koç’a mesaj geldiğini ifade eden Uğur Dündar, “Başkana mesajlar gelince bana sordu ve ben de sosyal medyada gördüm öyle bir şeyin olduğunu. Çok lokal ve bir avuç grubun yaptığı çirkin, kabul edilemez davranışı, Fenerbahçe'ye, bütün camiaya mal etmek de çirkindir. Fenerbahçe hiçbir zaman böyle bir çirkinlikle bağlaştırılamaz” diye konuştu. 

Sözlerine tekrar devam eden Cengiz Tokgöz ise, “Bence özür dilemek gerekliydi. 1881 numaralı üyeyim. O halde ben de 'Zelenski, Zelenski, Zelenski' diye bağırıyorum” ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 27
  • Konya Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    ''1881 nolu üyeyim ve Zelensky, Zelensky, Zelensky!..'' Hakikaten seviye yerle yeksan olmuş durumda! Hala aynı zihniyet, hala saçma sapan ve ilkokul öğrencisi seviyesinde bile olmayan bir anlayış...Çekin ellerinizi ve ideolojinizi Fenerbahçe üzerinden!
    Cevapla
  • Gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    30 bin kişiliksiz bir avuç taraftar grubu slogan etmışsa ne olmuş yani. Hem yönetim de duymamış, medyadan öğrenmiş. Komik çocukla.
    Cevapla
  • manam 1 yıl önce Şikayet Et
    al sana bir yalanci daha
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bkm den daha komik
    Cevapla
  • Ekmek peynir 1 yıl önce Şikayet Et
    Battıkça batıyorlar, bu kadar rezillik olamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle