Luan Peres ve Gustavo Henrique ilk idmanına çıktı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'de yeni transferler Luan Peres ve Gustavo Henrique takımla ilk idmanına çıktı.

Luan Peres ve Gustavo Henrique ilk idmanına çıktı
Luan Peres ve Gustavo Henrique ilk idmanına çıktı
GİRİŞ 30.07.2022 13:33 GÜNCELLEME 30.07.2022 13:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya temsilcisi Slovacko ile 4 Ağustos Perşembe günü sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki antrenman, salonda gerçekleştirilen kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı.

Ardından sahada koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmaları yapan futbolcular, taktiksel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Yeni transferler Luan Peres ve Gustavo Henrique takımla ilk idmanına çıktı. Mert Hakan Yandaş, günü özel program dahilinde yaptığı çalışmalarla tamamlarken Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Joshua King, Altay Bayındır ve Joao Pedro’nun tedavilerine devam edildi.

Fenerbahçe, yarın yapacağı çalışmayla Slovacko maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • rusti 1 yıl önce Şikayet Et
    çöp...
    Cevapla