Uğur Dündar: Putin tezahüratı çirkin ve kabul edilemez

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sarı lacivertli taraftarların 'Putin' tezahüratları ile ilgili konuştu.

Uğur Dündar: Putin tezahüratı çirkin ve kabul edilemez
Uğur Dündar: Putin tezahüratı çirkin ve kabul edilemez
GİRİŞ 28.07.2022 14:42 GÜNCELLEME 28.07.2022 16:56
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sarı-lacivertli takımın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e sahasında 2-1 yenilip elendiği maçta sarı lacivertli taraftarların 'Vladimir Putin' tezahüratları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Çirkin ve kabul edilemez"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Dündar, "Viladimir Putin tezahüratı tabii ki çirkin ve kabul edilemez. Ancak bir grubun anlık tepkisini tüm taraftara ve camiaya maletme çabası da o tezahürat kadar çirkin!.." dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 68
  • Karemollaoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Acaba bunuda içeri sızan Trabzonspor taraftarımı yaptı. Ah Ali ah, yaktın bu takımı
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bilinçli olarak birileri tarafından taraftarlara söyletildi mi acaba ali koc uğur dündar olunca akıla ister istemez geliyor gezi olaylarına verdikleri destekler gibi
    Cevapla
  • 58Sivas 1 yıl önce Şikayet Et
    Seninde o kulüpte olman uygunsuz ve cirkin siyasete alet etme Fenerbahceyi
    Cevapla
  • Maradona 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener hiç bir halt işleyemez, mahalle takımına bile yenilir.Ancak artistlik yapar
    Cevapla
  • Umudu Yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Yöneten değil yönetilen ülke oluruz bu yorumlari okuyunca ümidim kirildi Basin tam müstemleke Yakala o hareket ceken o faşist topcularini neden o hareketi yaptin diye mikrofonu uzat sor.Yazik atalarim görse ne oldu bu millete der.Birlik olunmuyorsa avrupa gelir kuklalari ile bizi böler yonetir demedi deme ibrahim.Aklimizi toplayalim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle