Fenerbahçelileri çıldırtan kararlar!

Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'e 2-1 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği maçtaki hakem kararları sarı-lacivertlileri çileden çıkardı.

Fenerbahçelileri çıldırtan kararlar!
Fenerbahçelileri çıldırtan kararlar!
GİRİŞ 28.07.2022 10:20 GÜNCELLEME 28.07.2022 23:08
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Eski Süper Lig hakemi Deniz Çoban, Fanatik Gazetesi'ndeki köşesinde, hakem Massimiliano Irrati’nin Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçındaki yönetimini yorumladı:

Maçın İtalyan hakemi Irrati, geçtiğimiz sezon Frankfurt maçında Fenerbahçe lehine tekrarlanması gereken penaltıyı tekrarlatmayarak kural hatası yapmıştı. Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi yolculuğu başlarken, temsilcimize çelme takmıştı. Henüz o maçın üzerinden 1 yıl geçmeden, Fenerbahçe’nin bu maçına atanması bence çok doğru değildi.



Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi hayalini elinden aldı

Iratti, bu maçta da üst düzey bir Avrupa hakemi gibi maç yönetemedi. Maçın kaderine direkt etki eden hataları oldu. Faul ve kart standardı hiç yoktu. Fenerbahçe lehine yaptığı iki kritik hata ile temsilcimizin Şampiyonlar Ligi hayalini elinden aldı.



Nizami bir golü iptal etti

Maçın 10. dakikasında Valencia, rakibinden faul yapmadan kazandığı topla ceza sahasına girdi ve yaptığı orta Fenerbahçe’ye golü getirdi. Hakem Irrati, olmayan bir faulü çalarak nizami bir golü iptal etti.



İsmail Yüksek'i faul yokken oyundan attı

Maçın 53. dakikasında İsmail Yüksek, topa kaydı ve sağ ayağının ucuyla da olsa topla oynamayı başardı. Faul olmayan pozisyonda hakem Fenerbahçeli oyuncuyu ikinci sarı kartla oyundan attı.



Penaltı kararı doğruydu

70. dakikada Valencia’ya ceza sahası içinde yapılan faulü atlamadı ve Fenerbahçe lehine doğru bir penaltı kararı verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 84
  • 1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb ninn. Hakkı yendi
    Cevapla
  • Mücahit Cumhur 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim korkum bu sene bize futbol izletmeyecekler.Hakemlerle oynamaya başladığınız an bende futbol biter .İsterseniz ciddiye alında kaybolan ilgiyi görün.
    Cevapla
  • yok daha neler 1 yıl önce Şikayet Et
    güzel günah keçisi bulmuşsun deniz amca ama boş beleş konuşmuşsun mazaretler mazaretler....
    Cevapla
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözde büyük ferbahçe taraftarı utanmalısınız Ama hala kendinizi savunabiliyorsunuz
    Cevapla
  • Batu 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş yapmayın lan zorunuza giden bir takımı dört gözle gizli gizli takip ediyorsunuz hayransınız ama söylemek zorunuza gidiyor her daim fener taraftarı yız ve sizde her daim çatlayacaksınız
    Cevapla
  • Yunaklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyyyyyyyyyyyyyy fb sizde bu kafa olduğu sürece Türk futbolunun yüz karası olmaya devem edersiniz. Fb Putini destekler, chp Esad ı destekler. ikisi de aynı zihniyet.
    Cevapla
  • 7777 1 yıl önce Şikayet Et
    Hey Yunaklı senden ancak Yunanlı olur. Bir kısım Putin tezahürat yaptı diye bu tüm Fenerbahçe camiasına mal edilemez. Tıpkı fetöcülerin Galatasaray ı el üstünde tuttu diye futbolcuları fetöcü çıktı diye tüm Galatasaray camiası lekelenemez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle