Fenerbahçe, Kim Min-Jae'nin bonservisini açıkladı

Fenerbahçe, Güney Koreli stoper Kim Min-Jae'nin 18 milyon Euro karşılığında İtalyan ekibi Napoli'ye transferinin gerçekleştiğini açıkladı.

GİRİŞ 27.07.2022 13:35 GÜNCELLEME 27.07.2022 14:08
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin Güney Koreli oyuncusu Kim Min-jae, İtalyan ekibi Napoli’ye 18 milyon 50 bin Euro bedelle transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon Çin’in Beijing Guoan takımından 3 Milyon Euro bedelle Fenerbahçe’ye transfer olan Kim Min-jae kariyerine İtalya’da devam edecek. 25 yaşındaki defans oyuncusu 1 sezon formasını giydiği sarı-lacivertlilerde başarılı performansı ile takdir toplamıştı. 2022-2023 sezonu kampından transfer görüşmelerini yapmak üzere erken ayrılan Güney Koreli, İtalya Serie A takımlarından Napoli ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe transfer ile ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Kim Min-Jae'nin İtalyan Kulübü Napoli'ye, 18.050.000 Avro bedelle transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'nin geçen yıl Çin'in Beijing Guoan takımından renklerine bağladığı 25 yaşındaki savunma oyuncusu, tüm kulvarlarda 40 maçta forma giydi, 1 gol attı.



3 milyon Euro'ya alınmıştı

Chelea'ye giden Kalidou Koulibaly yerini Kim Min jae ile dolduran Napoli, Fenerbahçe'ye Vitor Pereira döneminde 3 milyon Euro bonservis bedeliyle gelen oyuncuyu 18 milyon Euro'luk sözleşme fesih bedelini ödeyerek renklerine kattı.

İtalyan basını oyuncunun Napoli'de yıllık 2.5 milyon Euro alacağını yazdı. Güney Koreli stoper, İtalyan ekibiyle 3+2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Kim Min-Jae: "Fenerbahçe kariyerimin en önemli parçasıydı"

Kim Min-Jae, İtalyan ekibine imza atmasının ardından sarı-laciverti takıma veda etti. Güney Koreli futbolcucu veda açıklamasında, "Fenerbahçe'den ayrılıyorum. Burada birçok deneyim kazandım. Fenerbahçe için her şeyimi verdim. Fenerbahçe bir basamak değildi, kariyerimin en önemli parçasıydı. Sizi asla unutmayacağım. Seni seviyorum Fenerbahçe." ifadelerine yerdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 130
  • tontonton41 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun, Fenerbahçe iyi para kazandı, Koç'a biraz pahalıya mal oldu. Beyaz eşyaya %10 zam kapıda.
    Cevapla
  • çöp 1 yıl önce Şikayet Et
    çöpleri kakalıyorlar avrupaya.
    Cevapla
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'de adam gibi oynayan bir buydu O da gitti. Geçmiş olsun. Sırf para için en iyi adamını sattı, yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Nasıl oluyordu 1 yıl önce Şikayet Et
    Black money aklama nadıl oluyordu?
    Cevapla
  • Rair benli 1 yıl önce Şikayet Et
    fenevbahçe paparozpaşayı transfer etsin .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle