İtalyanların gözü bu kez Szalai'de!

Fenerbahçe’de gözler Attila Szalai’ye çevrildi. Şu anda Jorge Jesus’un vazgeçilmezi konumunda olan Szalai için İtalyanlar devreye girdi.

İtalyanların gözü bu kez Szalai'de!
İtalyanların gözü bu kez Szalai'de!
GİRİŞ 26.07.2022 11:00 GÜNCELLEME 26.07.2022 11:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de mutlu Kim Min Jae gibi önemli bir stoperini kaybeden Fenerbahçe’de gözler bir anda Attila Szalai’ye çevrildi. Şu anda Jorge Jesus’un vazgeçilmezi konumunda olan Szalai için İtalyan takımlarının takipte olduğu belirtildi. Haziran 2025’e kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi olan Macar stoperin yakından izlendiği vurgulandı. Ancak yıldız stoper Fenerbahçe’de çok mutlu

Yönetim sıcak bakmıyor

Szalai konusunda sarı-lacivertli yönetim bırakmaya sıcak bakmıyor. Zaten resmi bir teklif gelse bile 15 milyon euronun altında bir rakama hiçbir şekilde satılması söz konusu olmayacak. 2020-21 sezonunun devre arasında Fenerbahçe’ye transfer olan 24 yaşındaki stoper, bu zamana kadar 64 resmi maça çıktı, 4 gol attı ve 2 asist yaptı. (Milliyet)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • aziz-yildiz-5 1 yıl önce Şikayet Et
    ali koc parayi görünce dayanamiyor sampiyonluk kimin umrunda bunlarin dini imani para olmus
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamıda satarsanız yani!!!
    Cevapla