Luiz Gustavo'nun oğlundan ayrılık paylaşımı!

Fenerbahçe'de ayrılık aşamasında olan Luiz Gustavo'nun oğlu Milan Marx Dias, Türkiye'den ayrılacaklarına dair bir paylaşımda bulundu ve ardından sildi.

Luiz Gustavo'nun oğlundan ayrılık paylaşımı!
Luiz Gustavo'nun oğlundan ayrılık paylaşımı!
GİRİŞ 23.07.2022 11:13 GÜNCELLEME 23.07.2022 11:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe 'de teknik direktör Jorge Jesus'un yeni sezonda kadroda düşünmediği Luiz Gustavo'nun oğlundan sürpriz bir paylaşım geldi.

34 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun oğlu Milan Marx Dias, kişisel Instagram hesabından Türkiye ve Fenerbahçe'den ayrılacağını ima eden bir paylaşım yaptı.

Milan Marx'in söz konusu Instagram paylaşımını kısa süre sonra silmesi dikkatlerden kaçmadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • İsadem 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbola bye demiş yani Fenerbahçeden emekli oluyor. Brezilyada bir kulüp yıllık en fazla 300 bin euro veririz demiş, menejeri kabul etmemiş ve fenerbahçe de zaten bir yılda 10 katından fazla alıyor en azından 600 bin euro yapın 3 yıllık kontrat yapalım demiş. Klüp en fazla 320 bin euro verebiliriz demiş. Çok yazık
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Mış mış da mış mış! Iyi hikaye anlatıyorsun.
    Cevapla