Fenerbahçe'nin Crespo için istediği rakam belli oldu!

Fenerbahçe, Avrupa'dan talipleri olan Miguel Crespo için istediği bonservis ücretini belirledi.

Fenerbahçe'nin Crespo için istediği rakam belli oldu!
Fenerbahçe'nin Crespo için istediği rakam belli oldu!
GİRİŞ 18.07.2022 14:00 GÜNCELLEME 19.07.2022 00:44
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de transferde hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertli takıma gelen isimler kadar takımdan ayrılacak isimler de merak ediliyor.

Geride bıraktığımız sezon başarılı bir performans sergileyen Miguel Crespo, Avrupa kulüplerini peşinde takmıştı. Miguel Crespo için teklifler yönetimin masasında bekliyor. Portekizli ön libero için Porto'nun yanı sıra İspanya, Almanya ve Fransa'dan ilgi var.

Önerilen rakamların 5-7 milyon euro arasında olduğu yönetimin ise en az 10 milyon euro beklediği ifade edildi. Bu rakamı veren olursa Crespo'nun gitmesine izin verilecek. Yerine de bir oyuncu alınacak.

Miguel Crespo, geçtiğimiz sezon geçtiğimiz sezon Estoril'den Fenerbahçe'ye 500 bin euro karşılığında transfer olmuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 33
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam turkiye nin en iyi on liberosu tuncay sanli nin portekiz versiyonu sakina satmayin satilir mi hic boyle kaliteli bir oyuncu!!
    Cevapla
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    ASLOLAN FENERBAHÇE Dİr
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu senede fiyasko artık ali babanin çiftliği oldu takim Kombineleride bir günde satildi gösterip kendi guruplarına dağıttılar ki taraftar kufretmesin diye ..
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Hüllespor alır
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Zorunamı gitti kardeş
    Cevapla
  • Adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Crespo ülkede emre belezoglundan bu yana oynayan en yetenekli ön-libero.. asla satilmamali futbol zekası 1 yıl artsa xavi iniesta seviyesine gelebilecek kumaşı var..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle