Kim Min-Jae bilmecesi! Napoli işi bozdu

Rennes'e gideceği konuşulan Kim Min-Jae için henüz resmi bir açıklama gelmemesi kafaları karıştırdı.

Kim Min-Jae bilmecesi! Napoli işi bozdu
Kim Min-Jae bilmecesi! Napoli işi bozdu
GİRİŞ 18.07.2022 10:40 GÜNCELLEME 19.07.2022 00:45
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Geçen sezonun başında Çin ekibi Beijing Guoan'dan alınan ve kısa sürede Fenerbahçe 'nin en önemli oyuncularından biri haline gelen Kim Min-Jae'nin, Rennes'e gideceği öğrenilmişti. Fransız ekibinin bu transfer için Sarı-Lacivertliler'e, 19.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği konuşuluyordu.

Büyük çoğunluğu peşin

Transfer görüşmeleri sebebiyle yaklaşık 3 gündür Kanarya'nın idmanlarında yer almayan Kim'le ilgili henüz resmi bir açıklama gelmemesi kafaları karıştırdı. Çünkü Güney Koreli oyuncunun Rennes'in yolunu tutacağı konuşulurken, bir başka talibi Napoli'nin yeni bir teklifle Fener'in kapısını çaldığı öne sürüldü. İtalyanlar'ın, yaklaşık 21 milyon Euro'luk bir bonservis bedelini gözden çıkardığı ve bu paranın büyük bir çoğunluğunu da peşin olarak vermeyi kabul ettikleri bildirildi.

Ödemeleri yapacaklar...

Kim'in, Guoan'dan eski hocası Bruno Genesio'nun, 25 yaşındaki stoperi kendi takımına gelmesi için ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Ancak Kim'in, Devler Ligi'nde direkt gruplarda mücadele edecek İtalyanlar'dan yana tercihini yapmak istediği iddia edildi. Kendisi için en uygun şartların kabul edilmesini isteyen Kanarya’nın ise tecrübeli savunmacıdan gelecek parayı ilk olarak, hocası Jorge Jesus ile yeni gelen futbolcuların ödemelerinde kullanmayı planladığı bildirildi. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • Ahmet Göksu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ligin en iyi defans oyuncusu en yüksek fiyata gider, o da Kim min jae dir. Kendi takım arkadaşı ve Türk milli takım sporcusu Kerem kardeşimize saldıran Marcao değil.
    Cevapla
  • Karahanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanmayın olm marcaodan pahalıya gidecek diye.
    Cevapla
  • Fenerbahcem 1 yıl önce Şikayet Et
    Hazımsız gs taraftari yorumları doldurmuş yine sasmayiniz buna alıştık artık yazık acıyorum gazozculara
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Para yok yani :)) gelirse,yersen
    Cevapla
  • KANDIRALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelimeyle mantar bunun gibi topçular coooookkk alt liglerde amatörlerde manager futbolcusu belli.
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    FB hayraniyim ama baska takim tutuyorum diyorsun. Tamam sorun degil, yeterki bizi takip et.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle