İrfan Can Kahveci, Mesut Özil'e bu sözlerle veda etti!

Fenerbahçe'nin milli yıldızı İrfan Can Kahveci, Mesut Özil'in sarı-lacivertli kulüpten ayrılığı sonrası sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.

İrfan Can Kahveci, Mesut Özil'e bu sözlerle veda etti!
İrfan Can Kahveci, Mesut Özil'e bu sözlerle veda etti!
GİRİŞ 14.07.2022 01:08 GÜNCELLEME 14.07.2022 01:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mesut Özil'e veda mesajı paylaştı. Milli futbolcu yaptığı açıklamada Mesut Özil'e öğrettikleri için teşekkür ettiğini belirterek şu sözleri kullandı:

"Küçük yaşlarda videolarını izleyip, sonrasında seninle aynı forma altında oynamak, senin o güzel kalbini görmek, seni tanımak, benim için çok büyük bir gururdu. Bana öğrettiğin herşey için sana teşekkür ederim. Her şey gönlünce olsun abim."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Aydin 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesudun degerini bilemediler. Yazik oldu adam orta sahada olmasina ragmen ve az süre almasina ragmen en skorer oyuncuydu.Kendine degil takim icin oynadi. Az süre vererek teknik direktörlerin hepsi kendi kuyusunu kazdi. Gerci az süre vermesi ragmen Pereire onun sayesinde td olarak daha uzun kalabildi.
    Cevapla
  • Nolcak 1 yıl önce Şikayet Et
    Canım kahveye gidersin satıcı adam!
    Cevapla
  • Muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehirde başarılı olursun inşallah büyük kaptan.
    Cevapla
  • Sdjsjwjja 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesut Özil
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence hakli
    Cevapla