Ünlü menajer açıkladı! İşte Fenerbahçe'nin Suarez'e teklif ettiği rakam

FIFA menajeri Marco Kırdemir, Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Uruguaylı süperstar Luis Suarez için önemli açıklamalar yaptı.

Ünlü menajer açıkladı! İşte Fenerbahçe'nin Suarez'e teklif ettiği rakam
Ünlü menajer açıkladı! İşte Fenerbahçe'nin Suarez'e teklif ettiği rakam
GİRİŞ 13.07.2022 18:16 GÜNCELLEME 13.07.2022 19:44
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kırdemir, ''Suarez'e teklifler getiriyorum. O nedenle sürekli kendisiyle iletişim hâlindeyim. Dolayısıyla ona gelen teklifleri biliyorum. Fenerbahçe , Suarez'e doğrudan ulaştı. 6 milyon Euro teklif ettiler. Ama Suarez bu teklifi reddetti. İtalya'da oynamak istiyor. İki teklif var. Biri AC Monza'dan geldi. Oradan 4 milyon Euro'yu bulan bir teklif aldı. Ama imaj değeri yüksek olduğu için bir takım imaj anlaşmaları olacak. Aldığı ücret yükselecek'' dedi. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 26
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Başarı gelecek ki gelirler artsın, borçlar azalsın. Bu sebeple yerinde ve kaliteli futbolcu almak gerekir. Yeri geldiğinde on milyon Euro değerinde futbolcuda alabilirsin. Ancak bu rakamlar verildiğinde o futbolcu fos çıkarsa sıkıntı o zaman başlar.
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde Ahmet "Hüü" Dursun var, napcan Suarezi ? Lazim degil
    Cevapla
  • şampiyonluk 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Suarezin peşinde. Galatasaray almadan Suarezi alın, yoksa Galatasaray alacak. Suarezle fb şampiyon olur. hemde açık ara. Ya beşiktaş veya trabzon da alsa olur. Suarez iyi topçu, mutlaka alın. Galatasaraya kaptırmayın...
    Cevapla
  • Çerkez 1 yıl önce Şikayet Et
    GS alsın, GS bu takım ile Suarez i 6 ayda tüketir
    Cevapla
  • Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bencede suarezi alın kesin alın dehsetül vahsetül dehşet bir oyuncu .... :))
    Cevapla
  • Caner 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bir oyuncu için fb ile gs yarışa girdiği zaman fb her zaman alır bunu bi gs li olarak söylüyorum o yüzden fenerin acele etmesine gerek yok
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerli mesutu gönder arıza yabancı suareze ver o parayı yazık
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşını başını almış adam.6 milyon euro garanti para ile sözleşme yaparsınız,adam beş on maç oynar sonra yan gel yat.nasılsa para gelecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle