Berisha, Mainz ile görüşmek için Almanya'ya gitti

Fenebrahçe'de geçen sezon beklentilerin altında kalan Mergim Berisha, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Alman futbolcu, Mainz ile görüşmek için ülkesine gitti.

Berisha, Mainz ile görüşmek için Almanya'ya gitti
Berisha, Mainz ile görüşmek için Almanya'ya gitti
GİRİŞ 13.07.2022 09:57 GÜNCELLEME 13.07.2022 09:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de geçen sezon büyük umutlarla kadroya katılan ancak performansıyla beklentilerin altında kalan Mergim Berisha, ayrılığa hazırlanıyor.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Alman futbolcu, kendisini transfer etmek isteyen Mainz 05 ile görüşmek için pazartesi günü Almanya'ya gitti.

Berisha ile aynı bölgede forma giyen Joshua King ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe'nin, istenen bonservisin teklif edilmesi durumunda Berisha'nın ayrılığına onay vermesi bekleniyor.

2021 yazında Fenerbahçe'nin, 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Berisha, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 31 maçta 7 gol atıp, 2 asist yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ümit 1 yıl önce Şikayet Et
    bir an önce kurtulunması gereken bir futbolcu. ödenen bonservisi kurtarın öpüp başınıza koyun
    Cevapla
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede futbolun f sinden anlamiyorlar seneye mainzdan isteyin bakalim en az 20 cekerler ama normal türkiyede normal futbol oynansaydi bu oyuncu direkt oynatilirdi yüneticiler coban teknikdröterler coban normal kopyalayin bu yaziyi seneye okursunuz
    Cevapla
  • salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani çok büyük golcüydü. 40 gol atacaktı.
    Cevapla
  • ucan-salih 1 yıl önce Şikayet Et
    kim dedi sana 40 atacak diye
    Cevapla