İşte Miha Zajc için gelen dev teklif!

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun faş isimlerinden olan Miha Zajc'a İtalya Serie A ekibi Torino'dan ciddi bir teklif geldi.

İşte Miha Zajc için gelen dev teklif!
İşte Miha Zajc için gelen dev teklif!
GİRİŞ 11.07.2022 16:01 GÜNCELLEME 11.07.2022 16:01
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. 20 Temmuz'da Dinamo Kiev'le Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turuna çıkacak sarı lacivertliler, yeni transferlerini bu maça yetiştirmek için kolları sıvadı. Serie A'nın köklü ekiplerinden Torino'nun radarına giren Kanarya'nın yıldız futbolcusu için İtalyan kulübü kesenin ağzını açtı.

İtalyan Tuttosport gazetesi, Fenerbahçe'de başarılı bir sezon geçiren Miha Zajc'a Serie A ekiplerinden Torino'nun talip olduğunu iddia etti.

Fenerbahçe 10 milyon Euro istedi

Haberde Torino ekibinin Sloven orta saha oyuncusu için 6 milyon Euro önerdiği, buna karşın sarı lacivertlilerin 10 milyon Euro istediği ifade edildi. Ayrıca Belçika'nın Club Brugge takımı da Miha Zajc'la ilgileniyor.

Geçen sezon Fenerbahçe'de 41 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 9 gol, 2 asistlik performans sergilemişti. Zajc daha önce İtalya'da Empoli ve Genoa takımlarında da forma giymişti. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Size gol attı ya acısı geçmemiş
    Cevapla
  • kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener medyası da Portekiz medyası gibi. Beş para etmez adamları yazıp yazıp satmaya çalışıyorlar. Gerçi portrkizler aynı şekilde feneride kazıklıyor ama olsun. Devam.
    Cevapla
  • Trabzonlu 1 yıl önce Şikayet Et
    haberlere gore fenerin her futbolcusuna en az 10, ortalama 20, bazılarına da 30, bir ikisine de 50 milyon euro civari teklifler oluyor, ama bi bakiyorsun kimse satilmiyor, kedi cigere ulasamayinca (fb) ben ciger sevmem dermis .. :)) neymis, febem satmiyormuss vay arkadas yaa, millette yiyor hee?
    Cevapla
  • Hamsisavar 1 yıl önce Şikayet Et
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Tasasi sanami dustu..sizdede abdulkadir ugurcan senelerdir ha 30 a satıldı ha 50 ye satildi satilacak ..
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    10 milyon euro az,bu çocuk 20 milyon euro eder
    Cevapla
  • 1907 1 yıl önce Şikayet Et
    1- satın. 2- brumayı boşuna aldınız. 3- forvet alın. 4- angariye futbolculardan kurtulun. Bu. Dört maddeyi yaparsan şampiyonlar ligi şampiyonu olursun
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    helal lan sana. Büyük oyunu çözmüşsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle