Ozan Tufan: Başkana ve yönetime kırgınım

Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olan Ozan Tufan, sarı-lacivertli yönetime ve başkan Ali Koç'a kırgın olduğunu söyledi.

Ozan Tufan: Başkana ve yönetime kırgınım
Ozan Tufan: Başkana ve yönetime kırgınım
GİRİŞ 09.07.2022 13:40 GÜNCELLEME 09.07.2022 13:40
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olan Ozan Tufan, açıklamalarda bulunda.

OZan Tufan'ın açıklamaları şöyle:

"Herkese iyi bayramlar diliyorum. Sezon sonunda Hull City ile anlaşmış bulunuyorum. Acun abiye çok teşekkür ederim. Kısa bir görüşmemiz oldu. Hayallerinden bahsetti, bir parçası olmak ister misin dedi. Ben de kabul ettim. Hocamla bir görüşmemiz oldu. Onun beklentilerini karşılayabileceğimi, istekli olduğumu söyledim. Premier Lig yolunda emin adımlarla başarabileceğimizi söyledim. Premier Lig'de kısa da olsa oynamış bulunuyorum. Kendime güveniyorum, oyun tarzıma ve oyun gücüme güveniyorum. Kafam sahanın içinde boş olduğu zaman daha iyi oynayan bir oyuncuyum. Fenerbahçe dönemi benim için çok zordu. Hem taraftar hem kulüp açısından çok yoğun bir sezon geçirdim."

"Tabii ki kırgınlıklar var"

"Tabii ki, Acun abi hayallerinden bahsederken, benim de başarmak istediklerimden biri de şampiyonluk, Premier Lig'de kendimizi görebilme. Bu hayalle buraya geldim. Daha önce de Fenerbahçe'de bu pozisyondayken Alanya'da geri döndüm. Tekrardan bu pozisyondayım. Her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Tabii ki kırgınlıklar var. Çünkü hak edilmemiş bir şey var. Benim yaşamadığım bir sorun bana lanse edildi. O yüzden kırgınlık var"

"İstenilen seviyede değilim"

Şu anda istenilen seviyede olmadığını söyleyen Ozan Tufan, "15-20 gün Belgrad'ta olmam gerektiğini söyledim. Orada antrenman programı yakaladım. Burada şu anda tabii ki istenilen seviyede değilim. Hocam memnun değil ama şu an için iyiye gidiyor her şey. Özeleştiri yapmak gerekirse zaman zaman kötü oynadığımı, kadroda olmadığımda bazı problemlerimin olduğunu kabul ediyorum. Ama son yaşanılan olayda çoğu kişi haberdar değil. Bunları konuşmak için daha sonra Acun abiden müsaade alacağım. Açıklama yaparım. Fenerbahçe'ye geldiğimde problemlerim oldu, kabul ediyorum. Burada her şeyimi en iyi şekilde göstereceğim" şeklinde konuştu.

"Benim kırgınlığım yönetime ve başkana, taraftara değil"

"Her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Tabii ki kırgınlıklar var. Çünkü hak edilmemiş bir şey var. Benim yaşamadığım bir sorun bana lanse edildi. O yüzden kırgınlık var."

 "Neden kadro dışı kaldım bilmiyorum. Konya maçında Mesut Özil'in hocayla yaşadığı bir diyalog vardı. Normal bir diyalogdu, orada kapanmalıydı konu. Başkana kadar gitti. O sırada Mesut Özil'in yanında olunca ben de kadro dışı kaldım. Kadro dışı kaldıktan sonra nasıl bir yol izleyeceğimize dair hiçbir şekilde iletişim kuramadık. Çaresizce bekledik. En azından kulüpten ayrılırken bile bir telefon edebilirlerdi. Bütün kırgınlığım budur."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni çok bile taşıdılar, buyrun bunlar ilgiltereden geri döndükten sonra kendi sözleri : ingilterede oynarken keşke top taca çıksada biraz dinlensem diye düşünüyordum. Bildiginiz gibi ingilterede oyun çok tempolu. Düşünseydinya daha çok calisarak bu lig seviyesine ayak uydurmam gerek diye. geri zekalinin önde gideni, insan hiç böyle şey söylermiş basina. Ne futbolculara kaldık. Acunda ne yapacağını şaşırmış futboldan anlıyorum zannediyor.
    Cevapla
  • İhsan Başerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence profesyonel olman gereken bir meslekte iş ahlakına bir bak. Hangi kulüpte başarılı oldun kupalar kazandırdın dön bir bak bir de konuşup mağdura yatıp duygu sömürüsü yapıyorsun
    Cevapla
  • FB li Levent 1 yıl önce Şikayet Et
    Ozan yat kal başkanın olup hala Acun abi dediğin Acun a tşk et. Ne futbol ouçynadın oğlum sen. Neymiş Mesut la seni kadrodan atmışlar. İkinizde cephe alınmış. Ulan oğlum topu unuttun topu. Kiloludun, istikrarsızsın, beceriksizsin, fb resmen senden kurtuldu, ali koç adak adamıştır gittiğin içinde adağını kesmişti. Traş yapma topunu oyna
    Cevapla
  • denizci levent 1 yıl önce Şikayet Et
    adam TSE standartlarına uygun bence.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    En başta para icin Fener i tercih etmen senin hatan oldu.Parayı değil hocayı ve ortamı seçmeliydin.
    Cevapla
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dağ dağa küsmüş haberi yok FB senden kurtulduğu için kurban kesmeli sen git futbolu öğlen
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Tavsan daga küsmüs dagin haberi yok derler ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle