Fenerbahçe'de 5 oyuncuya yol gözüktü!

Teknik direktör Jorge Jesus'un raporu sonrası Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen isimler belli oldu.

Fenerbahçe'de 5 oyuncuya yol gözüktü!
Fenerbahçe'de 5 oyuncuya yol gözüktü!
GİRİŞ 09.07.2022 12:05 GÜNCELLEME 09.07.2022 12:06
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un raporunun ardından şu ana kadar Emre Mor, Lincoln Henrique ve Bruma kadroya dahil edilirken sıradaki hedefler belli oldu. Fenerbahçe'de kurmaylar santrafor, altı numara ve sol bek transferi için harekete geçti.

Yeni isimler takıma katılmadan önce, gidecek oyuncular için idareciler çalışma yapacak. Kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen isimler belli oldu.

MESUT ÖZİL

Sarı-lacivertlilerde ilk olarak Mesut Özil'le vedalaşılması bekleniyor. İsmail Kartal döneminde kadro dışı bırakılan 33 yaşındaki oyuncu takımla birlikte çalışmalara katılmadı. Fenerbahçe formasını 36 müsabakada giyen Mesut Özil'le yolların ayrılması kararı alındı. Jorge Jesus'un üstünü çizdiği tecrübeli futbolcunun sözleşmesi 2024'te sona erecek.

MBWANA SAMATTA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği bir diğer isim Mbwana Samatta oldu. Antwerp'ten geri dönen Tanzanyalı futbolcu hazırlık kampında da etkisiz bir performans gösterdi. Mbwana Samatta'nın da sözleşmesi 2024'te bitecek.

STEVEN CAULKER

Sarı-lacivertlilerde İstanbul'da oynanan hazırlık maçında savunmada yaptığı bireysel hatalar nedeniyle Jorge Jesus'un hemen oyundan aldığı Steven Caulker, sakatlığı nedeniyle Avusturya kampına götürülmemişti. Jorge Jesus'un Steven Caulker'la ayrılığa sıcak baktığı öğrenildi.

MAURİCİO LEMOS

Fenerbahçe'de Avusturya kampına dahil edilmeyen isimler arasında yer alan Mauricio Lemos da İstanbul kampını iyi değerlendiremedi. Tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor ve Mauricio Lemos, Jorge Jesus'un yeni sezon planları arasında yer almıyor.

MAX MEYER

Fenerbahçe'ye transfer olduğu ilk günden itibaren eleştirilerin hedefi haline gelen Max Meyer'in de üstü çizildi. Tecrübeli orta sahayla ayrılık kararı alındığı öğrenildi. Bunların dışında da takımdan ayrılacak isimler olacak.

5 VEDA KESİN

Ancak ilk etapta yönetim beş isimle yollarını kesin olarak ayrılmayı planlıyor. Özellikle geçen sezon kadro dışı kalan Mesut Özil, Teknik Direktör Jesus’un da planları arasında yer almıyor. Buna rağmen tecrübeli oyuncunun gitmeyi düşünmemesi yönetimin elini kolunu bağlıyor. Diğer isimler ise ayrılmaya sıcak baksa da burada mali detaylar önem kazanıyor.

MAAŞ SORUNU

Sarı-lacivertlilerden aldıkları yıllık ücretleri, oyuncularla ilgilenen kulüpler ödeyemiyor. Bu da yönetim için mali yük anlamına geliyor. Fenerbahçeli idareciler bu isimlerle yolları ayırırken maaşlarının tamamını ödeyecek kulüp arayışında.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • cenk 1 yıl önce Şikayet Et
    Gecen sene caulker i besiktasa kaptirmamak icin almistik. Allahtan bonservisi yoktu
    Cevapla
  • recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bu futbolcuları alırken hiç maçlarını seyretme zahmetine girmiyorlar mı çok büyük ücretler ödeniyor iki pas yapamayan futbolcuları hem yöneticiler hem taraftar mutlu olmuyor mutlu olan o kalitesiz futbolcular
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet sevgili Fenerbahçe taraftarları, pamuk eller cebe lütfen.
    Cevapla
  • kirşehirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Hersebe ayni dalevere ali koc acilen para toplamaya başla saten 5 yildizli formalqri satdi kerizlere bakti dört olmuyor dogrudan beş yildiz utanmaz
    Cevapla
  • Seyfi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce tarihi bir öğren mal.. Fenerin istediği şampiyonluklarda bjk ye gs ye nasıl bastığını bir öğren
    Cevapla
  • kirşehirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Hazirci hoca inşallah yerli genclerimizi silmez yabanciyi boş verde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle