Alexander Sörloth için dev teklif!

Fenerbahçe, Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan Alexander Sörloth için Leipzig'e 6.5 milyon euro ve sonraki satıştan pay teklifinde bulundu.

Alexander Sörloth için dev teklif!
Alexander Sörloth için dev teklif!
GİRİŞ 09.07.2022 11:21 GÜNCELLEME 09.07.2022 11:21
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de teknik direktörden sonra sezonun en önemli hamlesi olarak görülen santrfor transferinde Alexander Sörloth ismi yeniden ön plana çıktı. Bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle Beşiktaş ve Galatasaray’ın gündeminden çıkan Norveçli futbolcu için RB Leipzig ile görüşmelerini sürdüren sarı lacivertli yönetim, hedefine ulaşabilmek için tüm şartlarını zorluyor.

İlk teklifleri 6 milyon euroydu

Sörloth'u 2020 yılında 20 milyon Euro’ya satın alan RB Leipzig’e daha önce 6 milyon Euro öneren Fenerbahçe, teklifini ‘6.5 milyon Euro ve bir sonraki satıştan pay’ şeklinde yeniledi. Sarı lacivertli yöneticiler, 26 yaşındaki futbolcuya da yılda 2 milyon Euro garanti para teklif etti. Alexander Sörloth’un, daha önce Trabzonspor formasıyla çok başarılı olduğu Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Alternatifi Brezilyalı Erison

Fenerbahçe, transferi bir an önce bitirip futbolcuyu 27 Temmuz’da Dinamo Kiev ile oynanacak Şampiyonlar Ligi rövanş maçına yetiştirmeyi hedeflerken, RB Leipzig Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Sörloth’u hazırlık kampında görmek istediğini bildirdi. Fenerbahçe, Sörloth transferini gerçekleştiremediği takdirde Botafogo’da oynayan Erison’a yönelecek. Piyasa değeri 1.5 milyon Euro olan 23 yaşındaki solak santrfor bu sezon 24 maçta 14 gol, 3 asist üretti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Çarşı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu fb lileri cozmek zor iş..iki sene once vedat murigileri vardı ve super lig gol kralı sörlothla kiyasliyorlardi bu adamı...sorloth ts deyken yapmadıklari yakistirma kalmamıstı. Topcu degil vs.. Şimdi sörloth'la yatıp sorlothla kalkıyorlar... Futbol ve kultürü namına en boş beleş kulüp ve en avam taraftar kim diye calışma yapılsa açık ara fb ve taraftarı birinci cıkar.
    Cevapla
  • German 50 1 yıl önce Şikayet Et
    Rezillkik
    Cevapla
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya siz kendinizi ne sanıyorsunuz da sörlotun sadece ayakkabısını alır diyorsunhz Fenerbahçe Türkiye nin en büyük kulübüdür. Konu tartışmaya kapalı
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz sörlotun sadece kramponlarını alırsınız.:)
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz istersek ts yi bile satın alırızda heyecan olsun diye yaşatıyoruz
    Cevapla
  • Yusuf Ziya 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolcusu SERDAR Kardeşimizi geçen sene neden bu kadar gol attın , Gol atmak gavurların işi düşüncesiyle cezalandırıyorlar. Golcü arıyorlar . Ali koç sırf kendi nefsini okşuyor. Bildiği hiç bir şey yok .
    Cevapla
  • ATMA ZİYA 1 yıl önce Şikayet Et
    Ziyaaaaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle