Napoli, Kim Min-Jae için İstanbul'a geliyor

Koulibaly’yi Juventus’a satmak üzere olan Napoli’den yöneticiler, Senegalli yıldızın yerini Kim Min-Jae ile doldurmak için İstanbul’a geliyor.

Napoli, Kim Min-Jae için İstanbul'a geliyor
Napoli, Kim Min-Jae için İstanbul'a geliyor
GİRİŞ 08.07.2022 10:16 GÜNCELLEME 08.07.2022 10:17
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de gözler, yapılacak transferlere çevrildi. Ancak bir yandan da gitmesi muhtemel oyuncular için görüşmeler devam ediyor. Fenerbahçe’de transferin gözdesi Kim Min-Jae. Rennes Sportif Direktörü Florian Maurice, Güney Koreli yıldızı almak için İstanbul’a gelse de Fransa’ya eli boş dönmüştü.

Fenerbahçe’nin yeni konukları İtalya’dan olacak gibi görünüyor. Napoli, takımın en önemli isimlerinden biri olan Kalidou Koulibaly’yi ezeli rakibi Juventus’a kaptırmak üzere. Mavi-Beyazlılar, Senegalli savunmacının yerini Kim Min-jae ile doldurmak için harekete geçti. Napoli, bir yandan Koulibaly transferi için Juventus ile görüşmeleri sürdürürken, bir yandan da İstanbul’a çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Önümüzdeki günlerde İtalyan ekibinden yöneticilerin Kim Min-jae için soluğu Türkiye’de almaları bekleniyor. Fenerbahçe’nin ise 25 yaşındaki savunmacı için tavrı net. Sarı-Lacivertliler, 20 milyon Euro’luk serbest kalma bedelinin altındaki bir rakamı kabul etmeyecek. Napoli ise kıran kırana pazarlık yapıp, bu rakamı düşürmek ya da uzun vadeli bir şekilde ödemek için Fenerbahçe’yi ikna etmeye çalışacak. İki takım, 2019’da Eljif Elmas’ın İtalyan devine transferi sırasında iyi ilişkiler kurmuştu.

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Satmayin
    Cevapla
  • ticaret.ali 1 yıl önce Şikayet Et
    ali koc ile sam hayal adam ticaret adami parayi gördümü babasini bile satar fenerbahceye baskan olmak her yigidin harci degil sampiyonluk istiyorsan kaliteli topculari takimda tutup cok iyi iki forvet bir kaleci almalisin orta saha dolu adam var defansa bir kaliteli forvete 2 dünya yildizi birde altay ayarinda kalecin varsa sampiyon olmamak hayal olur
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Satın ekonomi düzelsin bari. Nasıl olsa en fazla 2. olacaksınız
    Cevapla
  • Yyy 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla
  • recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe istenen oyucuyu sat nasıl olsa sen şampiyon olamazsın dost acı söyler bari paranız olsun
    Cevapla
  • kaçak şampiyon 1 yıl önce Şikayet Et
    halısahalardan filan biraz da biz verelim 38 olsun şampiyonluk
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşın kaç senin bilmiyorum ama muhtemelen tıfılsın daha. Şampiyon olamaz dediğin takımın 28 şampiyonluğu var.
    Cevapla
  • bbzzttt 1 yıl önce Şikayet Et
    benim görüşüm iyi oyuncu ama yeri rahatlıkla doldurulur ,çok hamle hatası yapıyor
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim görüşümde yeri dolduralamaz. Çok hamle hatasını bırak adam hata nın h sini bile yapmıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle