Willian Arao, Fenerbahçe için resti çekti!

Flamengo’nun Arturo Vidal’i resmen açıklamasının ardından Willian Arao, Fenerbahçe’ye gelmek için harekete geçti.

Willian Arao, Fenerbahçe için resti çekti!
Willian Arao, Fenerbahçe için resti çekti!
GİRİŞ 05.07.2022 09:31 GÜNCELLEME 05.07.2022 09:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de orta saha transferi için son dönemde William Carvalho ve Sergio Oliveira isimleri ön plana çıkmıştı. Ancak Brezilya’da yaşanan gelişmeler sonrası bir anda Willian Arao yeniden gündeme geldi. Jorge Jesus’un adayları arasında olan eski öğrencisi için Flamengo transfere yanaşmıyordu. Buna rağmen oyuncunun mutsuz olması nedeniyle arayış başladı ve sonunda Arturo Vidal, 1.5 sezonluğuna resmen kiralandı.

En iyi dönemi Jesus’la

Brezilya basınındaki haberlere göre bu transferin hemen ardından Arao, Kırmızı-Siyahlılar’ın yöneticileriyle görüşerek, “Burada her şeyi başardım. Yeni bir sayfa açmak istiyorum. İzin verin, başka bir takıma gideyim” talebinde bulundu. Haberlerde, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun eski hocası Jorge Jesus’la çalışmayı çok istediği, Fenerbahçe dışında kendisiyle ilgilenen başka bir takım da olmadığı kaydedildi. Ayrıca yıldız futbolcunun Jesus’la çalışmak istemesinin sürpriz olmadığı, çünkü kariyerinin en iyi dönemini Portekizli teknik adamla geçirdiği belirtildi.

İlk teklif kiralama

Sarı-Lacivertliler’in ilk planı, Arao’yu satın alma opsiyonuyla kiralamak. Eğer Flamengo buna yanaşmazsa, bonservis için ilk teklifin 3 milyon Euro olması bekleniyor. 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun ayrılmak istemesi ve Vidal transferinin tamamlanması nedeniyle, Flamengo’nun transfer konusunda zorluk çıkarmaması umuluyor. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Uğur 1 yıl önce Şikayet Et
    Willam carvalho bence on planda olması lazım daha tecrübeli ve daha kaliteli ayağa sahip ilk önce carvalho bitirilmeli
    Cevapla