Emre Mor'dan Fenerbahçe ve Arda Güler sözleri!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Mor, tek oynamak istediği kulübün Fenerbahçe olduğunu, Arda Güler'i ise kendine benzettiğini söyledi.

Emre Mor'dan Fenerbahçe ve Arda Güler sözleri!
Emre Mor'dan Fenerbahçe ve Arda Güler sözleri!
GİRİŞ 03.07.2022 18:57 GÜNCELLEME 03.07.2022 19:10
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ten transfer ettiği yeni kanat oyuncusu Emre Mor, takımının Avusturya kampındaki antrenmanı öncesinde basın mensuplarına konuştu.

Sarı-lacivertlilere geldiği için mutlu olduğunu söyleyen 24 yaşındaki oyuncu, rekabete her zaman hazır olduğunu belirtti.

Emre Mor'un açıklamaları şu şekilde:

"Zor ve sıkı bir şekilde idmanlarımıza devam ediyoruz. Oynadığımız hazırlık maçlarında iyi sonuçlar aldık. İyi ilerlediğimizi düşünüyorum. Ciddi bir şekilde Dinamo Kiev maçına kadar hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Çok mutluyum. Geçen sezon bir plan oluşturulmuştu ve bu plan Fenerbahçe'ye gelmekti. Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Türkiye'de oynamak istediğim tek takım Fenerbahçe'ydi."

"MİLLİ TAKIMI ÇOK ÖZLEDİM"

"Çok fazla şey değişti. Mental olarak eksikliğim vardı ama bunu değiştirmeyi başardım. Etrafımdaki insanlar, çalıştığım insanlar doğru insanlardı. Yeniden doğmak istiyordum ve bunda da başarılı olduğumu hissediyorum. Milli Takım'ı çok özlediğimi söyleyebilirim."

"VOLKAN DEMİREL'E TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Geçtiğimiz sezonki başarımda Karagümrük'teki herkesin katkısı vardı. Fit durumda değildim. Volkan Demirel ile aramızda çok iyi bir ilişki oluştu. Sürekli benimle konuşuyordu. Ona tekrar teşekkür ediyorum. Performansımda büyük etkisi oldu. Volkan Hoca bir seferinde; benim zor oyuncu olduğumu duyduğunu ancak tanışınca fikrinin değiştiğini söyledi. O, benim futbolumu istediğim gibi oynamamı sağladı ve bunu yaparken de 'Sen iyi oyuncusun' gibi cümleler kurmadı."

"HER ZAMAN REKABETE HAZIRIM"

"Fenerbahçe gibi bir kulüpte rekabet olması çok normal. Kimse size kırmızı halı sunmaz. Ancak önümüzde çok fazla maç olduğunu ve herkesin şans bulacağını düşünüyorum. Ben her zaman rekabete hazırım. Futbolun zor taraflarından birisi de bu."



"ARDA GÜLER İLE KONUŞACAĞIM"

"Takımla çok fazla antrenman yapamadım ancak geçen sezondan oyuncuları tanıyorum. Arda Güler'i biraz kendime benzetiyorum. Onu tanıdıkça yardımcı olmaya çalışacağım ve onunla konuşup yaptığım yanlışları anlatacağım."

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Ugur 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazdıklarımı arda okumuş olsaydı ona , kesinlikle Emre'yi dinleme derdim
    Cevapla
  • Samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede oynamadığı takım kalmamış türkiyede tek oynamak istediğim takım fb diyor.
    Cevapla
  • hakın 1 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten yanlışlarının farkına varıp ders çıkarabilirse hem kendi adına katkı sağlar hem de oynayacağı kulüplere. çok yetenekli ve o kadarda genç. bakalım görelim. kim ne yaparsa kendine yapar.
    Cevapla
  • yakan yansın 1 yıl önce Şikayet Et
    sen kendine bak. Arda'yı kendine benzetme Arda hepinizden iyi olacak. İnşallah
    Cevapla
  • Garip 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu fitbolcu (!) hala Türkçe konuşamıyor mu? Arda'ya da gölge etmesin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle