Trabzonspor için Berke Özer iddiası!

Uğurcan'a alternatif bir isim arayan Trabzonspor'da gündeme gelen son isim Fenerbahçe ile sözleşmesini yenilemeyen Berke Özer oldu.

Trabzonspor için Berke Özer iddiası!
Trabzonspor için Berke Özer iddiası!
GİRİŞ 02.07.2022 10:19 GÜNCELLEME 02.07.2022 20:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da, kaleci Erce Kardeşler'in gönderilecek olması sonrasında gündem kaleci transferi oldu.

Uğurcan Çakır’ın arkasına daha önce İrfan Can Eğribayat, Nurullah Aslan gibi isimler gündeme gelirken, son olarak Berke Özer ile Bordo-Mavililer’in ilgilendiği öne sürüldü. Fenerbahçe ile kontratı sona eren 22 yaşındaki file bekçisinin bonservisi elinde bulunuyor.

Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan genç file bekçisi bugün itibariyle istediği takıma bonservissiz olarak imza atabilir.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • ömerB 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin 2010-2011 sezon Şampiyonu Trabzonspor Şampiyon takım Şampiyonlar Ligine gider o sene Trabzonspor Şampiyonlar Liginde oynarken şike yapanlar Tv ekranlarında Trabzonsporu seyrediyordu ☝️
    Cevapla
  • MATRAX 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin UEFA 2011 de Ülke Federasyonlarının işine karışmayız dedi. TFF FETÖ nün talimatıyla TESE yi ŞL ne gönderdi. Ha o sene TESE ŞL nde epey metreslik yaptı. 2011 şampiyonu KANIRTA KANIRTA FENERBAHÇE. KUPAYI GÖRMEK İSTEYEN KADIKÖYE GELSİN.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tffye bak şampiyonun kim olduğunu öğrenirsin
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 2011 şampiyonlar Ligi'nde TSnin csk ,Inter maçlarını izliyorum sahiii FB 2+1 yıl UEFA kırmızı ışıkta geçti diye ceza yemişti dimi
    Cevapla
  • haha 1 yıl önce Şikayet Et
    2011 şampiyonu fenerbahçe diyen oyuncuyu mu alacaklar hahaha pek inandırıcı gelmedi
    Cevapla