Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi'ye destek!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin ilk 15 günde iyi işler yaptığını söyledi.

Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi'ye destek!
Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi'ye destek!
GİRİŞ 01.07.2022 23:07 GÜNCELLEME 01.07.2022 23:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye'nin tüm şehirlerinden gençlerin kültür, sanat, spor, seyahat faaliyetlerine erişiminde fırsat eşitliği sağlamak ve gençlerin sosyalleşmelerini desteklemek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Genç Ne Sever" platformunun tanıtım toplantısında konuştu.

Organizasyona Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de katıldığını belirten Koç, "Onun 15 günde yaptıkları yapacaklarının teminatıysa, daha adil bir rekabet olacağını görüyorum. Şu kurullarını da seçsin, onu da görelim. Gerçekten futbola hizmet etmek isteyenlerin, kalbi Türk futbolunu geliştirmek için atanların iktidarda olduğu bir dünya olursa, Fenerbahçe'nin şansı her zamankinden fazla olur." diye konuştu.

Ali Koç'un bu sözlerinin ardından Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile şakalaşmaları salonda gülüşmelere neden oldu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • Anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    ali koç mehmet ekşi ismini duyduğunda olmadık sözleri söylemişti desteklemiyeceğiz demişti ne değişti bu kadar hızlı dönüş yaptı?? var birşeyler ekşi yabancı kuralı ile türk futbolu biter milli takımda biter
    Cevapla
  • aps 1 yıl önce Şikayet Et
    hala alttan alttan ağlıyor. buna çocukken ne yedirmişler
    Cevapla
  • fatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    noldu ali? niye bu u dönüşü?
    Cevapla
  • Gs es Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Galiba kafasına göre birini buldu belli
    Cevapla
  • SözünÖzü 1 yıl önce Şikayet Et
    Tff seçiminden önce hakkında elimde bilgi belge var seçimden sonra tam destek ya Ali Koç elindeki belgelere güvenerek Tff başkanını kontrolüne aldı ya da Ali koç bildiğimiz gibi yanardönerliğe devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle