Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda 7 eksik!

Fenerbahçe'nin, Avusturya'da gerçekleştireceği kampın kadrosu belli oldu. Serdar Aziz, Crespo, Tisserand, Lemos, Meyer, Gustavo ve Caulker kadroda bulunmuyor.

Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda 7 eksik!
Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda 7 eksik!
GİRİŞ 01.07.2022 11:20 GÜNCELLEME 01.07.2022 11:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Avusturya'nın Graz şehrinde yeni sezon hazırlıklarına devam edecek olan Fenerbahçe'de kamp kadrosu belli oldu.

Kadroda, "Altay Bayındır, Osman Ertuğrul Çetin, Furkan Onur Akyüz, Kim Min-Jae, Attila Szalai, Yiğit Efe Demir, Bright Osayi-Samuel, Uğur Kaan Yıldız, Filip Novak, Ferdi Kadıoğlu, Çağtay Kurukalıp, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, Lincoln Henrique, İsmail Yüksek, İsak Vural, Burak Kapacak, Muhammed Gümüşkaya, İrfan Can Kahveci, Dimitris Pelkas, Arda Güler, Diego Rossi, Emre Mor, Bruma, Mergim Berisha, Mbwana Samatta, Enner Valencia ve Serdar Dursun" yer alıyor.

Kamp kadrosunda bulunmayan Serdar Aziz, Crespo, Tisserand, Lemos, Meyer, Gustavo ve Caulker ise tedavileri sebebiyle İstanbul'da kaldı

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Oktay7328 1 yıl önce Şikayet Et
    Serdar ve crespo sakat oldukları için desene ya
    Cevapla
  • tunahan 1 yıl önce Şikayet Et
    Serdar aziz sakatlıktan dolayı kalmış
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah bunlar sezon boyu övgüler dizilen degilmiy di. Serdar Aziz sıkıntı yapmaz çünkü hiç bir faydası olmadığı halde bjk alır şimdi. Sonra başakşehir Trabzon falan filan
    Cevapla
  • ahmet ileri 1 yıl önce Şikayet Et
    keşke okuduğunu anlayabilsen
    Cevapla
  • Ttttttt 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan sakatmısın.Serdar Aziz , Crespo sakat oldukları için kampa katılmıyorlar.Sanki Serdarı kadro dışı bırakmışlar gibi yazmışsın klavyeye saldırarak.Allahım, Büyük Allahım, benim memleketimin zekâ seviyesi ne ara bu kadar düştü.Eyvahkar olsun.İnsan olmayı beceremeyen çok kişi var ne yazık ki.
    Cevapla