Fenerbahçe'de 3 futbolcuya 13 milyon Euro'luk teklif!

Fenerbahçe yabancı oyuncu sayısını indirmeye çalışıyor. Pelkas'a 4, Tisserand'a 3, Zajc'a ise 6 milyon Euro'luk teklifler var.

GİRİŞ 30.06.2022 12:40 GÜNCELLEME 30.06.2022 14:18
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, yabancı sayısının düşürülmesi için bir yandan Jesus'un raporunu beklerken bir yandan gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. 

Şu an 18 yabancısı bulunan Fenerbahçe'de bu sayının 12'ye düşürülmesi hedefleniyor. Sarı-lacivertliler yabancı sayısını 12'ye düşürmesi durumunda 2 yabancı oyuncu takviyesi daha yapabilecek.

3 FUTBOLCUYA TEKLİFLER VAR!

Edinilen bilgiye göre Zajc’a 6 milyon, Pelkas’a 4, Tisserand’a ise 3 Euro'luk teklifler var. Bu tekliflerin tamamının İtalya Ligi'nden olması da dikkat çekti. Fenerbahçe kanadı ise bu konuda acele etmiyor.

Geçen sezonun etkili ismi Zajc için 10 milyon euro'nun altında bir rakama evet demeyi düşünmeyen sarı-lacivertli yönetim yine de teknik direktör Jesus'un raporunu bekleyecek. Geçen sezon pek şans bulamayan ve oynadıkları bölgede alternatifleri çok olan Pelkas ve Tisserand'ın elden çıkarılması ise Zajc'a oranla daha kuvvetli. Yönetim ayrıca Lemos, Caulker ve Samatta'yı da Jesus'un önerileri doğrultusunda ya satacak ya da yine kiralamaya çalışacak. (DHA)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 22
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyin bey benim diyeceğimi demiş. Neye göre etmez.
    Cevapla
  • Komikkkkk 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini toplasan 2 mil Euro etmez nedir 10 mil 20 mil Euro lar açık açık milletle alay ediliyor ne dümenler dönmekte ne dolaplar çevrilmekte her şey o kadar bariz ki bu fenerin ayak oyunları bitmedi gitti ya vallahide bitmeyecek her şeyi de bir şaibe mevcut lig de doğru düzgün oynayamayan adamlara sözde verilen paralara bak yalan yalan hem de ne yalan bari milleti aptal yerine koymayın inan fenerli taraftarlar hariç
    Cevapla
  • SirLevis 1 yıl önce Şikayet Et
    Dostum miha zajc 10 milyon Euro eder ne hepsini toplasan 2m Euro etmez neyin kafası bu pelkas da en az 5 tisseranda doğru demişler değişik bı oyuncu -_-
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ligde istikrarlı bir performans göstermiş 9 gol atmış 27 yaşındaki zajc için 10 m eurolar çok normal zamanında aynı şeyleri eljıf elmas içimin de söylüyordunuz şimdi eljıf elmasın ne kadar başarılı olduğunu görüyorsunuz
    Cevapla
  • gürbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    Fiat ege italyan ali koc italya avista itqaya
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuveyt , pencil varya , stad ismi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk ortasaha oyuncularımız gayet iyi, fazlalıklar gönderirsin, Türklere yatırım yapın inşallah, iyi bir golcü Fenerbahçe için yeter,aman defans almayın Yetti gari
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    tekliflerin hepsinin italyadan gelmesi düşündürücü. fenerbahçenin göğüs sponsoru avis'in italyan olması diğer bir düşündürücü nokta. avis-koç-italya vs. derken işler italyada güzel yürüyor demek ki.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    zengin olan ali koç, züğürtler aşağı toplanmış, onu savunuyorlar. onu savunmayı takımlarını savunmak zannediyorlar. ergenler işte, büyüyünce anlarlar.
    Cevapla
  • Aziz 1 yıl önce Şikayet Et
    Laf ettiğiniz Eljif'in piyasa değeri kaç şimdi açın bir bakın, bir de soda için hazımsızlığa iyi gelir ama yalancılığa ve iftiracılığa iyi gelecek bir şey yok maalesef.
    Cevapla
  • oguz 1 yıl önce Şikayet Et
    eljifkaça satılmıştı lazioya 16mmi ne komedi ya göz göre göre yani :)
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kisi herkesi kendi gibi bilirmis kafa hep baska yerlere calisinca herkesin ayni oldugunu zannetmek ne kadar aptalca..bahsi gecen oyuncularin zaten degerleri bu civarlarda neyin kafasini yasiyorsunuz..pelkas ve zajci turkiyede hangi kulup istemez
    Cevapla
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    He yavrum he. Ali Koç Barça nin da forma sponrosu Barça ne hallerde nasıl bir akıl tutulmasi yaşıyorsunuz anlamıyorum. Kara para akliyorsa git savcılığa basvur.gs gibi oyuncuyu alıp da eyupspora kiralamiyoruz.o kadar oyuncu alıp da menajer ücretlerini dusuk göstermiyoruz gidin ötede oynayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle