Fenerbahçe'de kaleci transferi için iki aday!

Fenerbahçe'de yedek kaleci arayışı sürüyor. Sarı-lacivertliler'in gündeminde Ertuğrul Taşkıran ve Gökhan Akkan var.

Fenerbahçe'de kaleci transferi için iki aday!
Fenerbahçe'de kaleci transferi için iki aday!
GİRİŞ 29.06.2022 10:02 GÜNCELLEME 30.06.2022 00:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertliler, Altay Bayındır'ı yedekleyecek Türk bir kaleciyi kadrosuna katmak istiyor. Listede Ertuğrul Taşkıran ve Gökhan Akkan var.

Ertuğrul için 1.5 milyon Euro bonservis talep eden Kasımpaşa ile görüşmeler sonuçlanmış değil. 32 yaşındaki file bekçisi Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak bakıyor.

Çaykur Rizespor forması giyen Gökhan Akkan için henüz resmi bir adım atmayan sarı-lacivertliler, beklentiler konusunda araştırma halinde.

27 yaşındaki kaleci birçok Anadolu kulübünün de radarında.

BERKE İLE YOLLAR AYRILMIŞTI

Fenerbahçe, sezon sonu itibariyle kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Berke Özer ile yollarını ayırmak zorunda kalmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Berkeyi kendi yerime koyuyorum, bulunduğu takımı ne kadar çok sevsende yoluna gitmeyen bazı şeyler oluyor. Malesef bizim ülkede parti tutar gibi takım tutuyoruz senden olmayana hakaretler küfürler ediliyor Fenerbahçe için değil bu genelinde tüm takım taraftarları öyle. Allah var ben Berke yi kendi takımımda görmek isterdim ama Berke giderken bile Fenerbahçeyi sevmişki ezeli rakipleri istemesine rağmen kabul etmedi. Umarım bundan sonra milli takımın 1 numarası olarak görürüz
    Cevapla
  • BalkanTürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Berke Özer gibi genci bedava bıraktılar şimdi 32-33 yaşında parayla kaleci arıyorlar Ertuğrul ve Gökhan neden dikkat çekti çünkü düzenli oynadılar peki bunlar fenere gelinca ilk 11 oynayacaklarmı hayır yedek peki oynamayan kalecinin girince oyuna Berke özerin performansından ne farkı olur
    Cevapla
  • JetSky 1 yıl önce Şikayet Et
    Hocam, Berke'yi bırakmak, göndermek istemek gibi bir şey yaşanmadı, Berke edilen küfrlerden sonra ayrılmak istediğini iletti. Yediği gol için bütün değerlerine söven insanlar sağolsun Fenerbahçe'li olmasına rağmen Berke ayrılmak istedi.
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Yedek genç kalecin varken neden bir tane daha transfer yapıyorsunuz bence gerçeksiz
    Cevapla
  • fb li 1 yıl önce Şikayet Et
    enesciğim sen genç kardeşimizsin herhalde fb kaleci yüzünden kaçtane şampiyonluk kaç ş ligi maçı kaybederken gs kaç tane kazandığını biliyormusun bizimde gs gibi yabancı güney amerikalı kaleci getirmemiz gerek
    Cevapla
  • F B li 1 yıl önce Şikayet Et
    Berkeyi neden bedavaya bıraktın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle