Lucescu'dan Fenerbahçe'ye gözdağı!

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi Dinamo Kiev’in teknik direktörü Mircea Lucescu, “21 özel maç yaptık, 18 galibiyet aldık ve 3 kez berabere kaldık” dedi.

Lucescu'dan Fenerbahçe'ye gözdağı!
Lucescu'dan Fenerbahçe'ye gözdağı!
GİRİŞ 28.06.2022 09:59 GÜNCELLEME 28.06.2022 13:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ukrayna ekibi, savaş nedeniyle Aralık 2021’de ülkedeki futbol liginin durdurulması sonrası Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde özel maçlar yaparak hem para kazanıyor hem de futbolcularının formda kalmasını sağlıyor.  

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi Dinamo Kiev’in teknik direktörü Mircea Lucescu, Rus işgali nedeniyle Ukrayna’da liglerin durdurulmuş olmasına karşın, takım olarak kendilerinin hiçbir şekilde boş durmadığını söyledi. İsviçre’nin Blick gazetesine konuşan Lucescu, Aralık 2021’den bu yana resmi karşılaşma oynamadıklarının hatırlatılması üzerine, “O tarihten bu yana 21 hazırlık karşılaşması yaptık, 18 galibiyet aldık ve 3 kez berabere kaldık” açıklamasını yaptı.

SAVAŞ ORTAMINA ALIŞKINIM

Birkaç gün önce Kiev’e dönerek orada yaşayanlara moral verdiğini ifade eden Lucescu, savaş ortamlarında çalışmaya alışkın olduğunu belirterek, “2014’te Rus ayrılıkçıların ayaklanması sırasında da Shakhtar Donetsk’in teknik direktörüydüm. Takımımla beraber 2 yıl Kiev’de bir otelde kaldım. O süreçte maçlarımızı hep başka şehirlerde oynadık” şeklinde konuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • hamitcan 1 yıl önce Şikayet Et
    birkere yenilirsin o da bize kıroğlan :)))
    Cevapla
  • yakan yansın 1 yıl önce Şikayet Et
    Hazırlık maçlarına güvenme. Savaşta olduğunuz için rakipleriniz sizi ciddiye almamıştır. Bari sporda yüzünüz gülsün diye sizi çok umursamamışlardır. lucco
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    19. galibiyetini hasretle bekliyoruz Luce.
    Cevapla
  • Osman. FB. 1 yıl önce Şikayet Et
    Cimbomlusun galiba
    Cevapla
  • metin 1 yıl önce Şikayet Et
    BOŞ Boş Ötme Ehtiyar Kocaa FENERİ Ne Zaman Yendin...
    Cevapla
  • Ali Koç 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu turu geçerim de küme düşmemeye oynayan takımın taraftarına ne oluyor
    Cevapla
  • Fenevli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu turu geçeceğini mı sanıyorsun
    Cevapla
  • Rıfat 1 yıl önce Şikayet Et
    Açılışı yapmış olursunuz böylelikle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle