Şoke eden Bruma yorumu! "Hala ona kanıyorlar"

PSV'nin ve aynı zamanda Hollanda Millî Takımının efsane isimleri Rene ve Willy van de Kerkhof, Fenerbahçe'ye transfer olan Bruma için şaşırtıcı ifadeler kullandılar.

Şoke eden Bruma yorumu! "Hala ona kanıyorlar"
Şoke eden Bruma yorumu! "Hala ona kanıyorlar"
GİRİŞ 26.06.2022 14:53 GÜNCELLEME 26.06.2022 14:53
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe 'nin yeni transferi Bruma'nın zorunlu satış alma opsiyonu ile PSV kariyeri sona ermiş durumda. Buna oldukça sevindiklerini ifade eden PSV ve Hollanda Millî Takımının efsaneleri Rene ve Willy van de Kerkhof kardeşler, Bruma'nın durumuna ilişkin flaş ifadeler kullandılar. 

"Hala ona kanıyorlar!"

Ayrılıktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Willy van de Kerkhof, "Rene beni 10 kez aradı. Gerçekten gittiyse bu kulüpler hala ona kanıyorlar" ifadelerini kullandı. 

Rene van de Kerkhof ise, "Biraz daha futbol oynayabilir ama bu seviyeye uygun değil" dedi. 

Bruma, 2019'da 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Leipzig'den PSV Eindhoven'a transfer olmuştu ki Portekizli yıldız, Hollanda'da sergilediği performansla beklentileri karşılayamamıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • ferhat3436 1 yıl önce Şikayet Et
    bizim ligde fener şampiyon olsun ş.ligi elemelerine kalsın yeter bence bruma da anca bu kadar varlık gösterebilir. fener için çok iyi olması gerekmiyor zaten hiçbir takımımız öyle bir oyuncu transfer edemez 50 yıl daha
    Cevapla
  • Samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten ligimiz miadı dolmuşlar ligi. Sıkıntı yok.
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç üst düzey bir futbolcu olmadı ki..
    Cevapla
  • Rjhf 1 yıl önce Şikayet Et
    Buruma bize jesus kazığı olacak
    Cevapla
  • xyz 1 yıl önce Şikayet Et
    hahaha 12 milyona aldılar şimdi bedavaya verdiler ağlamayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle