Fenerbahçe'den Mesut Özil kararı!

F.Bahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil için önümüzdeki günlerde yeni bir perde açılacak. Yönetim, yıldız futbolcuyla masaya oturma kararı aldı.

GİRİŞ 26.06.2022 09:34 GÜNCELLEME 27.06.2022 01:02
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Konyaspor ile 20 Mart’ta İstanbul’da oynanan maçın ardından, Ozan Tufan’la birlikte kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu, geçen süre zarfında takımdan ayrı çalışmıştı.

Yönetim daha önce af konusunda kesin bir tavır koysa da karşılıklı açıklamalar sonrası Fenerbahçe Yönetimi’nin Mesut Özil’i dinleme kararı aldığı öğrenildi.

Önümüzdeki günlerde başkan Ali Koç ve kurmaylarının, Mesut Özil konusunu netleştirmesi bekleniyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 46
  • hakikat 1 yıl önce Şikayet Et
    Doymuş ağırlamak zordur biryerde.
    Cevapla
  • Gökhan özgün 1 yıl önce Şikayet Et
    Came on mesut özil
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    #ComeOnMesutÖzil
    Cevapla
  • egüler 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence disiplin sorunu var antremanlarada lakayıt takımın motivesini bozuyor herkes den çok çalışıp fizik olarak iyi olsun tabiki oynara ama bu haliyle dökülüyor
    Cevapla
  • Savaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence mesut ilk 11 de olması lazım adam Dünya en iyi oyuncuların arasında ve ona yetişen bir oyuncu yok ona ayak uyduran bir oyuncu olursa bence mesut daha da iyi olabilir bence o adam iyi kullanılması lazım çocukluk hayali takımdan darbe yiyor bence bir şans daha verilmesi lazım Ozan Tufan hele adam Fenerbahçe için neler yaptı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle