Flaş gelişme! Kim Min-Jae sonunda ikna oldu

Transfer söylentilerinin bir numaralı ismi Kim Min-Jae'nin Jorge Jesus ile yaptığı görüşmenin ardından Fenerbahçe'de kalmada ikna olduğu iddia edildi.

Flaş gelişme! Kim Min-Jae sonunda ikna oldu
Flaş gelişme! Kim Min-Jae sonunda ikna oldu
GİRİŞ 25.06.2022 11:31 GÜNCELLEME 25.06.2022 21:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kadrosuna Lincoln Henrique ve Bruma gibi isimleri katan Fenerbahçe 'de diğer yandan takımda olup transfer teklifi alan oyuncuların geleceği merak ediliyor.

KIM MIN-JAE'DEN F.BAHÇE TARAFTARINI SEVİNDİREN KARAR

Fenerbahçe'de günlerdir beklenen haber nihayet geldi. Sarı-lacivertlilerde geleceği merak edilen Kim Min-Jae kararını verdi. Güney Koreli stoper, teknik direktör Jorge Jesus ile yaptığı son görüşmenin ardından ikna oldu ve takımda kalma kararı aldı. 

STOPER DEFTERİ F.BAHÇE İÇİN KAPANDI

25 yaşındaki savunmacı, Şampiyonlar Ligi'ni görme ihtimali dolayısıyla bu karara vardı. Bu arada Abdülkerim transferinin olmaması sonrasında stoper defteri Fenerbahçe için tamamen kapandı.

Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon kullanılan stoper rotasyonuyla yola devam edecek. Serdar Aziz, Kim, Szalai ve Tisserand bu rotasyonu oluşturacak. Marcel Tisserand'a talip çıkması halinde altyapıdan bir isim A takım rotasyonuna dahil edilecek. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Amasyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevindirici
    Cevapla
  • Ahmet42 1 yıl önce Şikayet Et
    Başlığı okuyunca dedim herhalde atom bombası atmayacak :-)
    Cevapla