Mesut Özil emekli mi oluyor? Menajeri açıkladı

Erkut Söğüt, Mesut Özil'in Fenerbahçe'den ayrılmayacağını kariyerine sarı-lacivertli takımda devam edeceğini söyledi.

Mesut Özil emekli mi oluyor? Menajeri açıkladı
Mesut Özil emekli mi oluyor? Menajeri açıkladı
GİRİŞ 17.06.2022 22:12 GÜNCELLEME 17.06.2022 22:14
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, yıldız oyuncunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

"Futbolu bıraktığında e-spora daha fazla yönelecek"

Telegraph gazetesine 33 yaşındaki oyuncunun gelecek planlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Erkut Söğüt, "Futbolu bıraktığında e-spora daha fazla yönelecek. Kendi başına ya da bir oyuncu olarak. Dürüst olmak gerekirse gerçekten iyi bir oyuncu. Kendi takımı ve oyuncuları var. Başka bir takımda futbol oynayacağını sanmıyorum. Fenerbahçe'de oynamaya devam edecek." dedi.

"Mesut haftada 350 bin sterlin kazanıyordu"

Erkut Söğüt, Mesut Özil'in Arsenal dönemiyle ilgili ise, "İnsanların Mesut'la ilgili unuttuğu şeylerden biri de ticari alandaki etkisi. Mesut Arsenal'de oynarken forma tanıtımlarında yer alıyordu. Çok sayıda marka Mesut'la sponsorluk anlaşması yapabilmek için teklifte bulunuyordu. Mesut haftada 350 bin sterlin kazanıyordu ama bunun 150 bini ticari haklar içindi. İnsanlara açıklamaya çalıştığım şeylerden biri de bu. Marka haline gelebilen çok az sayıda oyuncu var. Premier Lig'de çok iyi oyuncular var, bazıları şu anda Mesut'tan iyi olabilir ama marka değiller." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil, geçtiğimiz sezon 26 maçta süre almış, 9 gol ve 2 asistle oynamıştı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 36
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadro dışı kalma sebebi belli değil, kimin haklı olduğunu bilmiyoruz. Böyle bir durumda kimin haklı olduğu konusunda karar verilemez. Ama adamın sözleşmesi var. İster durur ister gider, bizi de ilgilendirmez.
    Cevapla
  • irfan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçe'li olarak , daha öncekiler bir tarafa ; Mesut Özil'e yapılan haksızlık bardağı taşıran son damla ..!. Bu sezon Fenerbahçe'yi canlı olarak izlememe kararı alıyorum. Ali Koç denen kibirli gitmeden de izlemeyeceğim.
    Cevapla
  • Onnumara 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim bu erkut denen adam ya marka murka biz fenere oyuncu istiyoruz oyuncu koşacak adam istiyoruz artist istemiyoruz saten her yer artist dolu
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    sirf bu adam icin fb maclarini izliyordum dahada izlemem reziller yildiz söndürmede 1 numarasiniz yine şampiyon olamayacaksiniz
    Cevapla
  • A. Gönültaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede zaten emekliliğin keyfini çıkarıyor arsenalde oynadığının 3 te 1 ini Türkiyede oynamadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle