Fenerbahçe Nwakaeme için ısrarcı!

Sezona güçlü ve derinlikli bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe'de, Trabzonspor ile yollarını ayıran Nwakaeme ismi öne çıkıyor.

Fenerbahçe Nwakaeme için ısrarcı!
Fenerbahçe Nwakaeme için ısrarcı!
GİRİŞ 17.06.2022 17:23 GÜNCELLEME 17.06.2022 17:26
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Jorge Jesus yönetiminde sezona güçlü ve iddialı bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe'de, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Trabzonspor ile yollarını kesin olarak ayıran Nwakaeme ismi ön planda.

4 sezon formasını giydiği Trabzonspor'dan yeni sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlayamadığı için ayrılan Anthony Nwakaeme'nin, hangi kulübe transfer olacağı merak ediliyor. 

Fenerbahçe devrede

Bordo-mavili kulüple sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve forma giydiği 30 Süper Lig maçında takımına 13 gol 10 asistlik katkı sunan Nijeryalı sol kanat Nwakaeme'nin ismi Fenerbahçe ile ciddi bir şekilde anılıyor. 

33 yaşındaki oyuncunun kariyerini Türkiye'de sürdürmek istediği ve tekliflere açık olduğu biliniyor. Teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u getirdikten sonra hız kesmeden transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe ise bonservis yükü bulunmayan Nwakaeme'yi kadrosuna katmayı planlıyor. Ligi tanımasının yanında skorer kimliğinden de fayda sağlamak isteyen sarı-lacivertli yönetim, teknik direktör Jorge Jesus'un onay vermesi halinde oyuncunun menajeri ile temaslarını sıklaştıracak.

Sosa ve Novak modeli

İstediği maaşı alamadığı için Trabzonspor'dan ayrıldığı bilinen Nwakaeme için sarı-lacivertli kulübün, Sosa ve Filip Novak transferlerinde olduğu gibi daha yüksek maaş ve performansa dayalı bir sözleşme ile Nijeryalı oyuncunun transferini bitireceği öngörülüyor.

Bilindiği üzere Fenerbahçe, 2020-2021 sezonun yaz transfer döneminde Trabzonspor ile yeni mukavele görüşmelerinden sonuç çıkaramayan Sosa ve Novak'ı da bedelsiz olarak kadrosuna katmış ve mutlu sona uluşan taraf olmuştu. 

33 yaşındaki Anthony Nwakaeme, Trabzonspor formasıyla tüm kulvarlarda 145 karşılaşmada boy göstermiş ve bordo mavili formayla 47 gol, 40 asistlik performans sergilemişti.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Amasyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    İNŞAALLAH almayız.
    Cevapla
  • Hakemvurdu 1 yıl önce Şikayet Et
    Hurda alıyoooo
    Cevapla
  • sssss 1 yıl önce Şikayet Et
    yas olarak FB uyar adam 33 yasinda FB de 45 ine kadar oynar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çöpleri toplamaya devam. Ne vizyon ama.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bunu alır ofansta en az 10gol atar 20 maç defansta feneri 10 kişi oynatır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle