Bruma, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe’nin PSV Eindhoven'dan kiraladığı yeni transferi Armindo Bruma, sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.

GİRİŞ 15.06.2022 23:29 GÜNCELLEME 16.06.2022 00:31
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları devam ediyor.

Daha önce Lincoln Henrique'yi resmi olarak kadrosuna katan sarı-lacivertliler, Portekizli kanat oyuncusu Bruma'yı da İstanbul'a getirdi.

Fenerbahçe daha önce Bruma'nın kulübü PSV Eindhoven ile oyuncunun kiralık olarak kadroya dahil edilmesi için anlaşmaya varıldığını açıklamıştı.

Portekiz'in Lizbon kentinden kalkan uçakla saat 23.00 sıralarında İstanbul Havalimanı'na ulaşan 27 yaşındaki kanat oyuncusuna, Fenerbahçeli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Portekizli oyuncu, taraftarların fotoğraf çektirme ve forma imzalatma isteklerini geri çevirdi. Bruma daha sonra kendisi için ayarlanan araç ile havalimanından ayrıldı.

Daha önce Galatasaray'da da forma giyen Bruma'nın yarın sağlık kontrollerinden geçmesi, sonrasında da resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Armindo Tué Na Bangna, Kulübümüzle transfer görüşmelerini sürdürmek için İstanbul’a geldi." ifadelerine yer verildi.

3 sezon Galatasaray forması giydi!

Galatasaray'a 2013 yılında 10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Bruma, 3 sezon sarı-kırmızılı formayı giydi.

Bruma, İspanya'da Real Sociedad'da kiralık oynadıktan sonra 2017'de Galatasaray'dan Almanya takımı Leipzig'e bonuslar hariç 12.5 milyon Euro'ya transfer oldu.

PSV Eindhoven'a 2019 yılında 15 milyon Euro'ya transfer olan Bruma, 2020-2021'i Olimpiakos'ta kiralık geçirdi. Geçen sezon PSV Eindhoven'da 46 resmi maçta 15 kez ilk 11'de oynayan Portekizli kanat oyuncusu, 10 gole imza attı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu milyonlarca Euro Luk transferleri yapan yönetim taraftara ve devlete hesap vermeli.milyarlarca borçla bu kimin cebinden yapılıyor. yırtılan tüfekçi Bekir'in yakası evet halkın ve devletin kaynakları burada birilerinin cebine pompalanıyor.Ali koç şirketlerinden veriyorsa alsın Fenerbahçe'nin tek Euro su transfer için harcanamaz.portekizden getirdiği casusa verdiği 10 milyon Euro'yu da hala açıklamadı kimden gitti o para,niye verildi casus ne öğretecek bilinmeyen ne varda neyi öğretecek ben bunu merak ediyorum.futbol dediğin dünyanın en alt zekadaki insanların yapabildiği bir ayak oyunu hepsi bu.
    Cevapla
  • Doğu-Batı 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet neden kızar ki anlamıyorum. Adam profesyonel, istediği takıma tranefer olur. Ne demişler. "Parayı veren düdüğü çalar"
    Cevapla
  • Hüseyink 1 yıl önce Şikayet Et
    Beyler bu neyin kıskançlığı birde on maç oynamamış diyenler bir bakın isterseniz kaç maç oynamış adam iyi en kötü sezonunda on gol atıyor bir o kadarda asist yapıyor bu adam forvet değil kenar oyuncusu biz razıyız Rodrigezdende razıyız oda en az on gol on asist yapıyor hadi hayırlısı
    Cevapla
  • hakan bicer 1 yıl önce Şikayet Et
    evet gs taraftarlar dan karalama kamyasi başlamis bile..lig başlayinca görürüz çöpmü degilmi
    Cevapla
  • Behlül 1 yıl önce Şikayet Et
    GS da iken yıldız degildi şimdi yıldız oldu.Gulernisin aglarmisin.Ne yaptida şimdiye kadar yıldız oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle