Roberto Carlos'tan Marcelo'ya: Hiç düşünmeden git...

Fenerbahçe, Real Madrid'den ayrılan Marcelo'yu gündemine aldı. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Roberto Carlos'ta vatandaşına Fenerbahçe'ye gitmesini önerdi.

Roberto Carlos'tan Marcelo'ya: Hiç düşünmeden git...
Roberto Carlos'tan Marcelo'ya: Hiç düşünmeden git...
GİRİŞ 15.06.2022 11:49 GÜNCELLEME 16.06.2022 00:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesi teknik adam Jorge Jesus önderliğinde transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe rotayı sol bek transferine çevirdi.

Akşam'da yer alan habere göre; Real Madrid ile yollarını ayıran 34 yaşındaki Brezilyalı yıldızın maaş beklentisi ise 6 milyon euro.

Sarı-Lacivertli Yönetim, bu rakamı aşağı çekmek istiyor. Sponsorluk konusunda görüşmeler devam ediyor.

Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden de teklif alan yıldız sol bek Avrupa'da forma giymeye devam etmek istiyor. Avrupa'dan Marsilya da tecrübeli oyuncu ile ilgileniyor

Deneyimli oyuncunun arkadaşı ve futbolcu temsilcisi Marco Kırdemir, Marcelo ile konuştum. Ayrıca Marcelo ile çok iyi ilişkilerim var. Marcelo, vatandaşı Roberto Carlos'a 'Türkiye'ye gideyim mi' diye sordu?

Roberto Carlos, 'Hiç düşünmeden Türkiye'ye git' dedi. Fenerbahçe isterse mutlaka git diyor. Ama Marcelo 5.5 milyon euro kazanıyor. Üstelik bonusları var. Türkiye'de bu kadar parayı hangi kulüp ödeyebilir. Çok büyük bir para... Gerçekleri konuşmak gerekir" ifadelerini kullandı.

Marcelo, Real Madrid'in kendisi için düzenlediği veda töreninde geleceğiyle ilgili " Türkiye'de mi oynayacaksın?" şeklindeki soruya, "Bilmiyorum. Geleceğim ile ilgili bir karar verdiğimde belki Instagram'da açıklarım" yanıtını vermişti.

34 yaşındaki Brezilyalı oyuncu geçtiğimiz sezon 17 resmi maçta 807 dakika sahada kaldı. Marcelo, bu süre içinde 2 asist yaparak takımına skor katkısında bulundu. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaş 34 hadi şimdi yarısını bersin real bakalım. Tatlı satış yapıyorlar. Böyle keriz ülke bulmuş tabii git der. Mesut gitsin bu gelsin. Kerizliğe devam. Guatavoda şişti yemekten. Ya devlet uyuma yasakla bunlara transferleri. Ver gi vermezler kredileri alırlar başarı sıfır milleti kutuplaştırılar. Başkanları zaten fransızı gezicisi mafyası dolu.
    Cevapla
  • Lider 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir yıl iş görür bence
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    tabi ki gel. emeklilik parasi kazanmak icin baska hangi ulkeye gidilir ki. vergi yok birşey yok sizin icin. ilk haftalarda da 1 2 gol attın mi kral sensin. bütün sene seni konusurlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Emekliliğn tadını çıkaracak heralde FB de
    Cevapla
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gelmeden senin ödün kopmuş dayıoğlu!
    Cevapla
  • tsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanya'daki profesyonel futbolcular %45'e varan vergi ödüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle