Miguel Crespo: Jorge Jesus'la şampiyon olacağız

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile büyük bir çıkış yakalayan Miguel Crespo, sezon sonunda yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından yeni sezon öncesi o zor dönemi geride bıraktığını belirtti.

Miguel Crespo: Jorge Jesus'la şampiyon olacağız
Miguel Crespo: Jorge Jesus'la şampiyon olacağız
GİRİŞ 12.06.2022 15:28 GÜNCELLEME 12.06.2022 15:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile birlikte büyük bir gelişim gösteren Miguel Crespo, yeni sezonda vatandaşı Jorge Jesus ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sezon sonunda talihsiz bir sakatlık yaşadığını, ancak o zor günlerin geride kaldığını belirten başarılı oyuncu, "Geçen sezonun ikinci yarısında taraftarımızın özlediği bir Fenerbahçe izlettik. Bu da bize Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını verdi. Şimdi bizim için yeni bir dönem başlıyor. Aramıza katılacak arkadaşlarla birlikte Jorge Jesus ve ekibinin çizdiği yolda şampiyon olmak için ilerleyeceğiz" diye konuştu. 

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

25 yaşındaki Crespo, bu sezon sarı-lacivertli ekiple toplamda 23 lig maçına çıktı ve 1 gol 2 asistle oynadı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • bilim 1 yıl önce Şikayet Et
    hadi lan sende :)
    Cevapla
  • Vizyoner Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla