Kim Min-Jae'ye imza attırmak istiyorlar!

Fenerbahçe forması giyen Kim Min-Jae ile ilgili transfer iddiaları sürüyor. Güney Koreli stoper Napoli'nin radarına girdi.

Kim Min-Jae'ye imza attırmak istiyorlar!
Kim Min-Jae'ye imza attırmak istiyorlar!
GİRİŞ 09.06.2022 09:46 GÜNCELLEME 09.06.2022 09:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de forma giyen bazı futbolcuların adı transferde sıkça anılmaya devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde başarılı performans sergileyen Kim Min-Jae'ye İtalya'dan ilgi gösteren kulüpler olduğu iddia edildi.

NAPOLI, KIM MIN-JAE'Yİ İSTİYOR

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Napoli'nin sportif direktörü Cristiano Giuntoli, Koulibaly'nin ayrılması halinde ilk olarak Kim Min-Jae'ye imza attırmayı düşünüyor.

FENERBAHÇE İLE SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR

Yeni teknik direktör Jorge Jesus'u göreve getiren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, takımda oynayan birçok futbolcuya ilgi ve tekliflerin olduğunu söylemişti.

Fenerbahçe'de performansıyla alkış alan Kim'in serbest kalma bedelinin 23 milyon Euro olduğu gündeme geldi. Portekiz ve İngiltere'den taliplileri olmasına karşın Fenerbahçe'yi tercih eden futbolcunun sarı-lacivertlilerle sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

JESUS, TÜM OYUNCULARI GÖRMEK İSTİYOR

13 Haziran'da sezonu açacak Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus tüm futbolcuları görmek istiyor. Güney Koreli futbolcu geçen sezon Fenerbahçe'de 40 maçta 3359 dakika süre almıştı.

Candaş Aşık Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Candaş Aşık
YORUMLAR 9
  • Muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Lan yeter artık ne zaman bı oyuncumuz güzel oynuyor hemen satıyorlar satmayın kardeş satmayın işimize yarıyor amatör ligde değiliz diyelim satalım para gelsin hayret bişey bu Fenerbahçe ya
    Cevapla
  • Erdem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar oyuncu aşkı nedir bilmiyo para hırsı heryerlerini bürümüş bunların taraftar ne der demiyorlar
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimi satan delidir
    Cevapla
  • gsli 1 yıl önce Şikayet Et
    35 e bırakırım de bak bakalım daha teklif yapıyomu
    Cevapla
  • Berk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya futbol cahili olan dünya kadar insan var biri yazmış 35 de bak bakalım teklif yapıyolarmı diyo, arkadaşım adamın serbest kalması 23 zaten neyin 35 den bahsediyosun sen, 23'ü yükseltmesi için yeni sözleşme imzalaması gerekiyor
    Cevapla
  • türkish 1 yıl önce Şikayet Et
    50milyonu versin alsın
    Cevapla
  • Yorumsuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimi fenere gelmesine kadar kimse tanimiyordu Ridvan dilmen de dahil Simdi bir transfer yapıyorsun potansiyelli olduğunu bile bile 23 m.euro serbest kalma bedeli koymak nedir ya Barselona 2m.euroya Kayseriden aldigi Emre demirin sozlesme maddesine 400m.euro koymus Sen de 30m.euro koy elinde tut adami
    Cevapla
  • Sergen 1 yıl önce Şikayet Et
    Koc onuda verir merak etme alicengiz oluyor her türlü
    Cevapla
  • KarTaL 1 yıl önce Şikayet Et
    50 az 150 iyidir, puhahah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle