Ömer Erdoğan, Tisserand'ı istedi! Kiralama formülü...

Yukatel Kayserispor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Ömer Erdoğan, Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Marcel Tisserand'ı istediğini yönetime iletti.

Ömer Erdoğan, Tisserand'ı istedi! Kiralama formülü...
Ömer Erdoğan, Tisserand'ı istedi! Kiralama formülü...
GİRİŞ 08.06.2022 20:44 GÜNCELLEME 08.06.2022 20:44

Yukatel Kayserispor'da yeni sezon planlaması devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, ilk olarak geride kalan sezonu Hatayspor'da tamamlayan teknik direktör Ömer Erdoğan'ı takımın başına getirdi. Teknik direktörü sonuca bağlayan Kayserispor, takviye için girişimlerini hızlandırdı.

Nokta transferler gerçekleştirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, önce stoper takviyesi yapmak istiyor.

Kayserihaber.com'un haberine göre, Fenerbahçe'de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Marcel Tisserand için sarı-lacivertlilere teklif götürülecek. Anlaşma sağlanırsa oyuncu kiralık olarak takıma dahil edilecek.

TRANSFERMARKT'A GÖRE DEĞERİ 2.8 MİLYON EURO

29 yaşındaki stoper, Monaco, Lens, Toulouse, Ingolstadt, Wolfsburg ve son olarak Fenerbahçe forması giydi. Transfermarkt verilerine göre oyuncunun güncel bonservis bedeli 2 milyon 800 bin euro.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.