CSKA, Mert Hakan Yandaş'ın peşini bırakmıyor!

CSKA Moskova, Mert Hakan Yandaş için şartları zorluyor. Sarı-Lacivertli yönetim Rus ekibinin ikinci teklifi sonrasında karar değiştirebilir.

CSKA, Mert Hakan Yandaş'ın peşini bırakmıyor!
CSKA, Mert Hakan Yandaş'ın peşini bırakmıyor!
GİRİŞ 08.06.2022 12:42 GÜNCELLEME 09.06.2022 00:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kısa süre önce Fenerbahçe'nin kapısını 5 milyon euroluk teklifle çalan Rus devi, 27 yaşındaki orta saha için yaptığı teklifi revize edecek.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 10 asist yapan ancak A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından kadroya çağrılmayan Mert Hakan Yandaş, arkasına Fenerbahçe'nin gücüne alarak sosyal medyadan Kuntz'a göndermede bulunmuştu. Başarılı futbolcunun yakın çevresine "Milli takıma çağrılmak için galiba yurt dışında top oynamak gerekiyor. Bakış açıları bu şekilde" diye sitem ettiği öğrenildi.

10 MİLYON EURO TRANSFERİ BİTİRİR

Fenerbahçe'de iki sezondur oynayan Mert Hakan Yandaş'ın bu sözleri yurt dışından gelen teklifleri değerlendirebilir şeklinde yorumlandı. Ali Koç'un da her ne kadar "Mert Hakan satılık değil" açıklaması yapsa da 10 milyon euroluk bir teklife hayır demeyeceği gelen haberler arasında.  (Türkiye)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Moskova bir taklacı görsün .
    Cevapla
  • na Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    yapmacıktan takla atarak hakame itiraz ederek rakip oyuncuyu tahrik ederek seyirciyi galeyana getirerek beleş para sadece Türkiye'de kazanılır.
    Cevapla
  • Aklı Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    rusyada dev mi kaldı? o parayı türkiyeye sokamazsınız bile? mert ise afaroz edilir dünyadan.rusa selam verenin idam edildiği bir dönemdeyiz.
    Cevapla
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    hemen almaları lazım o taklalarla 2 günde ukraynayı alır bu mert
    Cevapla