Fenerbahçe'nin teklifini neden reddetti? Alex de Souza açıkladı

Alex de Souza, Portekiz basınına Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörlük teklifini neden reddettiğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin teklifini neden reddetti? Alex de Souza açıkladı
Fenerbahçe'nin teklifini neden reddetti? Alex de Souza açıkladı
GİRİŞ 03.06.2022 00:53 GÜNCELLEME 03.06.2022 00:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe yardımcı antrenörlük görevi için efsanesi Alex de Souza'ya gitti. Ancak Brezilyalı eski futbolcu Sarı-Lacivertlilerin teklifini reddetti.

Portekiz'den Record gazetesinin özel olarak verdiği haberde Alex de Souza Fenerbahçe'yi reddetme nedenlerini açıkladı.

Sau Paulo'nun altyapı takımını çalıştıran ve takımdan ayrılamayacağını söyleyen Alex, Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin başına geçmesine sevindiğini söyledi.

"Kulübü çok seviyorum"

Brezilyalı efsane, "Kulübü çok seviyorum ve her zaman Fenerbahçe için en iyisini istiyorum. Jesus'un yeteneklerinde birinin Fenerbahçe teknik direktörü olması muhteşem" dedi.

"Jesus'un beklentilerin farkında olması gerek"

Portekizli teknik direktörün Sarı-Lacivertlileri başarıya götüreceğine inandığını söyleyen Alex, "Başarı, çeşitli faktörlerin birlikteliğinden gelir. Jesus'un kulübün ve taraftarların Fenerbahçe'den beklentilerinin farkında olması gerek. Ancak, Fenerbahçe ile başarılı olmak için tüm kaliteye ve deneyime sahip biri." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe, 8 sezondur Süper Lig'i kazanamıyor."

Alex de Souza, Jorge Jesus'un Fenerbahçe'de yaşayacağı baskıyı daha önce Brezilya ve Portekiz'de yaşadığını söyledi ve ekledi:

"Fenerbahçe, 8 sezondur Süper Lig'i kazanamıyor. Jorge Jesus, bu hasreti bitirmesi için göreve getirildi. Baskı olması doğaldır. Ancak, bu baskıyı Benfica'da, Flamengo'da ve çalıştığı diğer yerlerde de yaşadı. Jorge Jesus, Fenerbahçe'de mükemmel bir kulüp görecek. Muazzam bir stadyumu ve eşi bulunmaz bir atmosferi yaşayacak. Sadece dünyanın sayılı büyük kulüplerinde görebileceği tesisleri görecek. Jesus, Fenerbahçe'den ne isterse istesin imkanlar ölçüsünde yerine getirileceğine inanıyorum. Bunun için ellerinden geleni yapacaklardır."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Putperestler heykel perestler böylesi ciğeri beş para etmez adamların heykelini dikiyorlar kimdir lan bunlar ne yapmışlar ülkenin katma değerine neyi eklemişler. ben böyle abuk sabuk beş para etmez bir millet zihniyeti hiç görmedim biz böyle mi olacaktık.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ha ha ha
    Cevapla
  • ketchup 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun heykelini dikmişlerdi değil mi?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eeee Neden reddetmiş?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha hazır değil
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    aleks gelirse ligdeki bütün brezilyali futbolcular fbli olur.2010 2011 sezonu buna örnektir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle